Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

«Μάλιστα, Σεφ!»: Αυτό είναι το καστ της νέας σειράς του MEGA! (βίντεο)

Από τον Νοέμβρη ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης ...ακονίζει τα μαχαίρια του στο MEGA με μία νέα κωμωδία τη σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο Σπύρος Ρασιδάκης και τη διασκευή του σεναρίου η Βίκυ Αλεξοπούλου.
Στο πλευρό του στο «Μάλιστα, Σεφ!» σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT θα δούμε τους Κώστα Αποστολάκη, Θανάση Γκουρλαμπά, Προμηθέα Αλειφερόπουλο και Μιχάλη Λεβεντογιάννη. Ενώ στον γυναικείο πρωταγωνιστικό ρόλο ως μάνατζερ του εστιατορίου θα δούμε την εκρηκτική Κλέλια Ρένεση.

Η υπόθεση...
Στην κουζίνα του πιο ακριβού γαλλικού εστιατορίου της Αθήνας τα μαχαίρια ακονίζονται καθημερινά και η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι. Σεφ, επίδοξοι μάγειροι, μάνατζερ και ανταγωνιστές σε μια καθημερινή μάχη.
Ο σεφ Βασίλης Κόκκορης είναι ο άρχοντας της κουζίνας του «Chef Philippe». Εξαιρετικά ταλαντούχος, αλλά και ιδιόρρυθμος χαρακτήρας, κάνει σε όλους τη ζωή δύσκολη και δεν σηκώνει κουβέντα. Ο Μάνθος είναι νέος, φιλόδοξος και αποφασισμένος να γίνει μια μέρα ένας καταξιωμένος σεφ. Προσλαμβάνεται σχεδόν κατά λάθος στο εστιατόριο, όπου το όνειρό του θα γίνει πραγματικότητα... ή ένας καθημερινός εφιάλτης. Ανακατεύεται παντού, εξοργίζει τον Βασίλη, κοντράρεται με τους υπόλοιπους μάγειρες, ενώ έχει να αντιμετωπίσει και την μάνατζερ του εστιατορίου, Κίκα, με την οποία είχε μια σύντομη ερωτική περιπέτεια, χωρίς να γνωρίζει ποια είναι, ένα βράδυ πριν προσληφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ