Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Η Άννα Βίσση... πλημμυροπαθής, ζητάει αποζημίωση!

Αλλο και τούτο... Η Άννα Βίσση ανήκει στους πλημμυροπαθείς που άφησε πίσω της η μεγάλη νεροποντή της 16ης Σεπτεμβρίου και ζητάει αποζημίωση από τον Δήμο για τις ζημιές που υπέστη το σπίτι της.

Οι καταστροφές που φέρεται να υπέστη είναι μεγάλες και σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα η αιτία της ζημιάς ήταν τα βουλωμένα φρεάτια στο δρόμο.

Οι καταστροφές συνέβησαν στο υπόγειο του σπιτιού τους, κάτι που επιβεβαιώνει η πραγματοσύνη της Πυροσβεστικής, η οποία αναφέρει πως οι ζημιές σημειώθηκαν σε είδη ρουχισμού, μουσικά όργανα και όργανα γυμναστικής.

Σύμφωνα όμως με την ίδια την Άννα Βίσση οι ζημιές ήταν ακόμα μεγαλύτερες καθώς η πλημμύρα είχε σαν αποτέλεσμα να καταστραφούν μεταξύ άλλων, όργανα γυμναστικής, ένα σολάριουμ, ένα σύστημα home cinema, πλυντήρια, ψυγεία, καφετιέρες, το σύστημα συναγερμού και το κλιματιστικό.

Η Βίσση ζητάει από τον Δήμο να της καταβάλει αποζημίωση ύψους 58.470 ευρώ ενώ διεκδικεί να γίνουν και τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα έξω από το σπίτι της προκειμένου να μην επαναληφθεί το φαινόμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ