Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

«ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ»

Οι τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδόσφαιρου κάθε άλλο παρά αδιάφορο αφήνουν τον Ηρακλή. Οι «κυανόλευκοι» έχοντας βιώσει στο πετσί τους την αδικία όσο κανένας άλλος στο ελληνικό ποδόσφαιρο , δεν αποκλείεται να τοποθετηθούν. Άλλωστε, στη σύντομη θητεία του, ο Σπύρος Παπαθανασάκης προσπαθεί να έχει θέση σε όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο αν και ακόμα δεν έχει μπει απόλυτα στο νόημα.

Παρόλα αυτά στον Ηρακλή έχουν ενημερωθεί για όσα συμβαίνουν και δεν θα μείνουν αμέτοχοι.

«Που πάει το ελληνικό ποδόσφαιρο;» είναι το ερώτημα του προέδρου του Ηρακλή που είναι ακόμα από τους ρομαντικούς του αθλήματος.

«Ο Ηρακλής έχει αδικηθεί στο μέγιστο βαθμό. Θα φροντίσουμε να μην ξανασυμβεί. Πρέπει, όμως, να διασφαλιστεί ότι οι αγώνες θα παίζονται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους».

Ο πρόεδρος του Ηρακλή θα προσπαθήσει να έρθει σε επικοινωνία με ανθρώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό αναμένεται να γίνει με την έλευσή του στην Ελλάδα, αλλά μέχρι τότε οι εξελίξεις θα τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Ο Ηρακλής θέλει ένα καθαρό πρωτάθλημα που θα παίζεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Τις προηγούμενες χρονιές βίωσε πολλά και φέτος δεν σκοπεύει να είναι και πάλι κομπάρσος. Ο Ηρακλής είναι μία ομάδα με δυναμική και ιστορία και με την ευκαιρία που παρουσιάζεται θα πρέπει να το δείξει και έμπρακτα. Ήδη στην Αθήνα φημολογούνται πολλά για ανίερες συμμαχίες που υπάρχουν και λειτουργούν ουσιαστικά σε βάρος του Ηρακλή. Από τη στιγμή που όλοι επιθυμούν κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου, οι «κυανόλευκοι» συντάσσονται, όχι όμως για να αλλάξουν οι ηγεμόνες , αλλά για να υπάρξει μία ισονομία.

Δεν αποκλείεται αυτά να ειπωθούν και να μεταφερθούν στο πρώτο διοικητικό συμβούλιο της Football League, όπου θα μπορέσει να παραστεί ο ομογενής επιχειρηματίας την περίοδο που θα βρίσκεται στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ