Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Το αστέρι της Βεργίνας κάνει τον γύρο του κόσμου!!!

Δεν έχει λίγους μήνες που το ξυλόγλυπτο αστέρι της Βεργίνας , δημιούργημα ημαθιώτη καλλιτέχνη , ξεκίνησε να ταξιδεύει σε πόλεις της Ελλάδος και του Εξωτερικού και να φωτογραφίζεται στα σημαντικότερα σημεία των πόλεων, όπως τοπόσημα, αγάλματα, μνημεία και πινακίδες.
Αφου έχει ηδη φωτογραφηθεί στις περισσότερες πρωτεύουσες των Ευρωπαικών χωρών , τις επόμενες μέρες θα γίνει η φωτογράφησή του στην μεγαλύτερη πόλη της Αλγερίας στην Αφρική.
Πλούσιο φωτογραφικό υλικό απο το ταξίδι που έχει κάνει μέχρι στιγμής στον κόσμο το αστέρι της Βεργίνας μπορείτε να δείτε στην σελίδα στο facebook του Vasilis Kiriazis, " Δημιουργίες σε ξύλο - Woodcrafts " . Αν κάποιος πρόκειται να ταξιδέψει σε χώρες της Λατινικής Αμερικής και θέλει να βοηθήσει στην φωτογράφηση του αστεριού εκεί ας επικοινωνήσει με μύνημα στην σελίδα , θα είναι ιδιαίτερη τιμή και ευχαρίστηση για τον δημιουργό του.
Λίγα ενδιαφέροντα στοιχεία για το πως ξεκίνησε ο ήλιος της Βεργίνας ή αλλιώς αστέρι της Βεργίνας υπάρχουν στο διαδίκτυο στην σελίδα" Ήλιος Βεργίνας "και για αυτό το σύμβολο υπάρχει και κάποιος μύθος γραμμένος απο τον αρχαίο ιστορικό Ηρόδοτο, Ο μύθος του Ηρόδοτου.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ