Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Φυσικά... Στα χειρότερα πρωταθλήματα του κόσμου η Ελλάδα

Η "Daily Mail" συνεχίζει την έρευνα σχετικά με το ποδόσφαιρο σε 33 χώρες από όλο τον κόσμο και παρέθεσε μία κατάταξη με τα καλύτερα πρωταθλήματα και τη Super League να καταλαμβάνει την 34η και τελευταία θέση.

Για τη σύγκριση, η έρευνα έλαβε υπόψη 10 παράγοντες, εκ των οποίων οι 9 έδιναν βαθμό μέχρι και 10, ενώ ο τελευταίος και πιο σημαντικός, η διακυβέρνηση και η προσφορά στο έθνος, είχε βαθμό άριστα το 20.

Για να βγει το τελικό αποτέλεσμα προσμετρήθηκαν σχεδόν τα πάντα. Τα έσοδακαι οι μισθοί κάθε πρωταθλήματος, οι τιμέςτων εισιτηρίων, η προσέλευση του κόσμου, τα νέα ταλέντα που παράγει κάθε χώρα, οιπροπονητές, τα τρόπαια, ηανταγωνιστικότητα.

Η χώρα μας απείχε παρασάγγας σε αυτούς τους τομείς από τα μεγάλα πρωταθλήματα του κόσμου όπως η Primera Division, η Serie A και η Premier League όσον αφορά σε μισθούς και προσέλευση ή ταλέντα, ενώ ακόμα και σε κατηγορίες όπως "προπονητές", ήταν πίσω από χώρες όπως η Κίνα, που έχει το μοναδικό εν ενεργεία προπονητή παγκοσμίως που έχει κατακτήσει και Μουντιάλ και Champions League (Μαρτσέλο Λίπι).

Ως εκ τούτου, βρέθηκε πολύ χαμηλά στην τελική βαθμολογία, με μόλις 28 βαθμούς, πίσω ακόμα και από πρωταθλήματα όπως της Νιγηρίας, της Αλγερίας ή της Σκοτίας των 12 ομάδων και δίχως τους Ρέιντζερς που έχουν υποβιβαστεί!

Ο πίνακας της "Daily Mail"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ