Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τη Λευκορωσία με 0-2

Αγχωτική ήταν η νίκη του Δικεφάλου μέσα στο Μινσκ επί της Ντινάμο, αν και είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Το γκολ άργησε να έρθει για την ομάδα του Αναστασιάδη, όμως τελικά ήρθε στην κατάλληλη στιγμή.
Στο 82΄ ο Περέιρα μπήκε από τα δεξιά, σέντραρε συρτά και ο επερχόμενος Αθανασιάδης έκανε το 1-0. Με τον ίδιο περίπου τρόπο έγινε και το 2-0 στο 88΄ από σέντρα του Περέιρα και εκτελεστή τον Κλάους, ο οποίος τραυματίστηκε στη φάση και αντικαταστάθηκα από τον Παπαδόπουλο.
Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε ενώ την ίδια στιγμή η Φιορεντίνα κέρδιζε μέσα στη Γαλλία την Γκιγκάμπ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο Δικέφαλος να θέλει νίκη στο τελευταίο ματς με την γαλλική ομάδα στην Τούμπα, με οποιοδήποτε σκορ.

Ντιναμό Μινσκ: Ιγκνάτοβιτς, Πολίτεβιτς, Κάρποβιτς, Βερετίλο, Κοντσεβόι, Νίκολιτς, Σίμοβιτς, Ουντότζι (75’ Γιαρότσκι), Στάσεβιτς, Αντάμοβιτς, Τζα Τζε-Τζε (80’

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς (27’ Τζαβέλλας), Ρατς, Τζιόλης, Κάτσε, Τζανδάρης, Περέιρα, Σαλπιγγίδης (46’ Γκολάσα), Αθανασιάδης (90’ Παπαδόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ