Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Θ. Καράογλου στο SIRMA : Ο Αττίλας – ΣΥΡΙΖΑ είναι προ των θυρών

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσμα πανστρατιάς ενόψει του «εχθρού» από τον Θεόδωρο Καράογλου.

Ο βουλευτής της ΝΔ στην Β’ Θεσσαλονίκης μιλά στο sirma.info για το κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά στα 40 χρόνια της ΝΔ, αισιοδοξεί ότι θα βρεθούν οι 180 και δεν θα πάμε σε εκλογές, αποκλείει ζήτημα ηγεσίας στη ΝΔ και ζητά ένωση όλων των κεντροδεξιών δυνάμεων «γιατί ο Αττίλας – ΣΥΡΙΖΑ είναι προ των θυρών».

Επιτιθέμενος στην αξιωματική αντιπολίτευση, χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ «κόμμα συνονθύλευμα» που δεν υπάρχει «περιθώριο συνεργασίας». Όμως, ο κ. Καράογλου βάζει έναν αστερίσκο «αν, χτύπα ξύλο, είναι απευκταίο σενάριο, έπρεπε να συνεργαστούμε ακόμη και με τον ΣΥΡΙΖΑ, εγώ θα πω ότι ακόμη και με τον διάβολο αξίζει να συνεργαστούμε προκειμένου να βοηθήσουμε την πατρίδα αν πραγματικά περνάει μια δύσκολη στιγμή».

Για το ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής της ΝΔ συμφωνεί με την έκφραση του Μηνά Σαμαντζίδη περί «ποντικιού που βρυχάται», σημειώνει πως «δεν αγαπηθήκαμε» βλέποντας «πολιτικό κόστος» για τη ΝΔ από τη συγκυβέρνηση.

Τέλος αποκαλύπτει συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα στέλνοντάς του το μήνυμα ότι «έχει να διαδραματίσει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην παράταξη και δεν πρέπει να τον αποποιείται» αναφορικά με την απουσία του από την εκδήλωση της ΝΔ για τα 40 χρόνια.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Θεόδωρου Καράογλου στον Δημήτρη Συρμάτση ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ