Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Απολογισμός Εκδήλωσης "ΚΟΡΑΗ" με θέμα: "Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις συμβάλλουν στην οικονομική ανάπτυξη;"

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μαζική συμμετοχή κοινού πραγματοποιήθηκε η Εκδήλωση – συζήτηση που οργάνωσε ο Πολιτιστικός - Πνευματικός Σύλλογος «ΚΟΡΑΗΣ», την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου, στην αίθουσα του Κέντρου Ιστορίας Θεσσαλονίκης, με θέμα:
«Οι Πολιτιστικές εκδηλώσεις συμβάλουν στην οικονομική ανάπτυξη;» Εισηγητές ήταν: ο Χάρης Αηδονόπουλος ιατρός- Αντιπεριφερειάρχης κοινωνικής συνοχής και Αλληλεγγύης Κεντρικής Μακεδονίας,  Άννα Ευθυμίου δικηγόρος- πρώην Δημοτική Σύμβουλος Θεσσαλονίκης ενώ την εκδήλωση χαιρέτισε ο Γενικός Γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Χρήστος Νικολόπουλος. Τη συζήτηση  συντόνισε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΚΟΡΑΗΣ»  Στράτος Τσίχλας.              
Στη συνέχεια δόθηκε η ευκαιρία σε εκπροσώπους Συλλόγων και Φορέων της πόλης αλλά και σε ακροατές της εκδήλωσης να τοποθετηθούν στο θέμα και ακολούθησε συζήτηση.
Η εκδήλωση  πραγματοποιήθηκε  με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από την έκδοση του «ΦωνήΕν», του πρώτου διαδικτυακού περιοδικού στην Ελλάδα  στο χώρο της χορωδιακής μουσικής.
Παρακαλούμε για τη μετάδοση ή δημοσίευσή του.
Με τιμή
Για το Δ.Σ.
                    Ο Πρόεδρος                                                        Η Γεν. Γραμματέας
                Στράτος Τσίχλας                                                  Ελένη Φιλιπποπούλου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ