Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Τελικά, η Τζάκι έβαλε να φωτογραφήσουν γυμνό τον Ωνάση;

«Όταν μια φορά είπα στον Ωνάση ότι ένας παπαράτσι φωτογράφισε με τηλεφακό την Τζάκι γυμνή, σχολίασε ότι "τα θέλει ο κωλαράκος της, γιατί ψοφάει για δημοσιότητα"». Αυτή είναι η μαρτυρία του ρεπόρτερ και βιογράφου του Ωνάση Δημήτρη Λυμπερόπουλου.

Ο κ. Λυμπερόπουλος διαψεύδει τον συγγραφέα Κρίστοφερ Αντερσεν ότι ο Ωνάσης έστειλε τους παπαράτσι να φωτογραφίσουν γυμνή την Τζάκι Κένεντι, για να την ταπεινώσει.

Ο Λυμπερόπουλος δηλώνει σαφώς ότι «η Τζάκι αυτάρεσκα άφησε τον παπαράτσι να τη φωτογραφίσει με τηλεφακό γυμνή και η ίδια φωτογράφισε τον Ωνάση τσιτσίδι».





Μάλιστα, ο κ. Λυμπερόπουλος δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του και την επίμαχη φωτογραφία του Αριστοτέλη Ωνάση και διευκρινίζει:
«Πού να ήξερε πως θα φωτογράφιζαν και τον ίδιο ολοτσίτσιδο… Και ο αλησμόνητος φίλος μου έλεγε ότι ο Αδάμ και η Εύα ήσαν ευτυχισμένοι στο παράδεισο, αλλά ένας παπαράτσι πήγε στον Δημιουργό τη φωτογραφία του αμαρτήματός τους και τους πέταξε στην κόλαση».



Ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος εξηγεί το μίσος των Αμερικανών για τον Ωνάση
«Ο γάμος της Τζάκι Κένεντι με τον Ωνάση ξεσήκωσε θύελλα όχι μόνο στη συντηρητική Αμερική, αλλά και στην Καθολική Εκκλησία. Ο αμερικανικός Τύπος σχολίασε ότι η χήρα του Προέδρου Κένεντι παντρεύτηκε έναν Έλληνα πειρατή και το Βατικανό απεφάνθη ότι η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία την αποκλείει των Αγίων Μυστηρίων.
Η "αγία", που ένας Έλληνας ζάπλουτος γέρος την είχε ξαπλώσει στο κρεβάτι του, έγινε αντικείμενο σκληρής κριτικής και χλευασμού.

Αλλά όσο -πιο πολύ- οι σοβαρές εφημερίδες τη σχολίαζαν πικρόχολα, τόσο τα ταμπλόιντ πλήρωναν στους παπαράτσι τεράστια ποσά για σκανδαλιστικές φωτογραφίες του ζεύγους. Ο γαμπρός κι η νύφη, όμως, όχι μόνο δεν χάλασαν τη ζαχαρένια τους, αλλά απελευθερώθηκαν πλήρως ως Αδάμ και Εύα στον παράδεισο του Σκορπιού.
Ο Αρίστος, σχολιάζοντας το ξεγύμνωμα της Τζάκι (ενώ υποπτευόταν ότι την παρακολουθούν παπαράτσι με τηλεφακό), μου είχε πει: "Η Τζάκι δεν αντέχει την ανυπαρξία, ζει τη δημοσιότητα, έστω και όπως τη γέννησε η μάνα της"».

H τρελοαμερικάνα
Σύμφωνα με τον Έλληνα βιογράφο του Ωνάση, υπάρχει και μια άλλη εκδοχή: «Όταν η Τζάκι έκανε τα στραβά μάτια και τη φωτογράφισε παπαράτσι ολόγυμνη στον Σκορπιό, έγινε έξω φρενών ο Ωνάσης, αποκαλώντας την τρελοαμερικάνα... Τότε εκείνη -ως παλιά φωτορεπόρτερ- τον φωτογράφισε ολοτσίτσιδο και διοχέτευσε τη φωτογραφία του σε περιοδικό».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ