Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΣΤΙΣ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ARENA PRESS

Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να βγει στα περίπτερα η νέα αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης Arena Press αυτό το Σάββατο 21 Ιουνίου 2014. Όμως, ο τελειομανής Νίκος Πετρουλάκης δεν έμεινε ικανοποιημένος από το τεχνικό αποτέλεσμα και αποφάσισε να μεταθέσει την έκδοση κατά μία εβδομάδα. 'Έτσι, η νέα, γεμάτη εκπλήξεις εφημερίδα (θα διαπιστώσετε κι εσείς ότι θα είναι γεμάτη εκπλήξεις όσον αφορά το στήσιμο, το περιεχόμενό της, αλλά και τις προσφορές της) θα αναρτηθεί στα μανταλάκια το Σάββατο 28 Ιουνίου, αφού εξαλειφθούν όλα τα τεχνικά προβλήματα.

Να σημειώσουμε ότι τα γραφεία της Arena Press βρίσκονται σε κεντρικό σημείο στην περιοχή της Βούλγαρη, όπου εδώ και αρκετές ημέρες γίνονται οι απαραίτητες εργασίες διαμόρφωσης των χώρων.
Εκεί θα μετεγκατασταθούν και τα στούντιο του ραδιοφωνικού σταθμού Arena 89.4 fm, τα οποία μέχρι τώρα βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο "Μακεδονία".
Σύντομα θα σας έχουμε νεότερα για την έκδοση της Arena Press αλλά και για τους δημοσιογράφους που την στελεχώνουν.

Η φωτογραφία είναι από την πρώτη εκπομπή του Arena 89.4 FM τον Απρίλιο του 2013, την οποί δημοσίευσε κατ' αποκλειστικότητα το thessbomb


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ