Ένα συνοδευτικό πιάτο σας έχουμε σήμερα το οποίο μπορείτε να το απολαύσετε και ως σνακ, όλες τις ωρες της ημέρας. Θα κάνουμε τηγανητά κασεροπιτάκια. Δείτε πώς:
Υλικά
Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία με τα υπόλοιπα υλικά. Τηγανίζουμε τα ρολά σε καυτό λάδι και τα σερβίρουμε ζεστά.
Υλικά
- 2 κούπες κασέρι τριμμένο
- 60 γρ. βούτυρο λιωμένο
- 2 κουτ. της σούπας φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 3 αβγά
- 6 φύλλα κρούστας
- λάδι για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Χτυπάμε ελαφρά τα 2 αβγά, τα ανακατεύουμε με το τριμμένο κασέρι και τα κρεμμύδια. Αλείφουμε ένα φύλλο κρούστας με βούτυρο, βάζουμε από πάνω ένα δεύτερο φύλλο κρούστας και το αλείφουμε και αυτό με βούτυρο. Κόβουμε τα φύλλα σε 8 κομμάτια 12x14εκ. Βάζουμε 2 κουταλιές από τη γέμιση στη στενή πλευρά τους, γυρίζουμε την άκρη, διπλώνουμε τα πλαϊνά προς τα μέσα και τυλίγουμε ώστε να δημιουργήσουμε ένα ρολό. Χτυπάμε το επιπλέον αβγό ελαφρά και κολλάμε τις άκρες των ρολών για να μην μας ανοίξουν.
Χτυπάμε ελαφρά τα 2 αβγά, τα ανακατεύουμε με το τριμμένο κασέρι και τα κρεμμύδια. Αλείφουμε ένα φύλλο κρούστας με βούτυρο, βάζουμε από πάνω ένα δεύτερο φύλλο κρούστας και το αλείφουμε και αυτό με βούτυρο. Κόβουμε τα φύλλα σε 8 κομμάτια 12x14εκ. Βάζουμε 2 κουταλιές από τη γέμιση στη στενή πλευρά τους, γυρίζουμε την άκρη, διπλώνουμε τα πλαϊνά προς τα μέσα και τυλίγουμε ώστε να δημιουργήσουμε ένα ρολό. Χτυπάμε το επιπλέον αβγό ελαφρά και κολλάμε τις άκρες των ρολών για να μην μας ανοίξουν.
Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία με τα υπόλοιπα υλικά. Τηγανίζουμε τα ρολά σε καυτό λάδι και τα σερβίρουμε ζεστά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ