Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΣ ΕΣΗΕΜ-Θ

Ανακοίνωση της ΕΣΗΕΜ-Θ:
Ελάχιστες κενές θέσεις απομένουν στα σεμινάρια για την ανάπτυξη της δημοσιογραφίας στο ψηφιακό περιβάλλον που θα γίνουν τον Φεβρουάριο, στο Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ.

Οι ενδιαφερόμενοι να τα παρακολουθήσουν μπορούν να συμπληρώσουν την Δήλωση Συμμετοχής, στην οποία βεβαίως προβλέπεται και η επιλογή διαδικτυακής παρακολούθησης.

Το πρόγραμμα που προετοίμασε το Τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τον μήνα Φεβρουάριο είναι το ακόλουθο:

5/2/14: Ήχος και Εικόνα στα Νέα Μέσα: Οι τεχνολογικές συγκλίσεις και οι πολύμορφες αποκλίσεις
Γιώργος Καλλίρης, αναπληρωτής καθηγητής, Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ-ΑΠΘ

12/2/14: Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και Κοινωνικά Κινήματα: Η περίπτωση της Αιγύπτου
Χρήστος Φραγκονικολόπουλος, επίκουρος καθηγητής, Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ-ΑΠΘ

19/2/14: Ζητήματα δημοσιογραφικής αρχειοθέτησης: Σημασιολογικός σχολιασμός και (έξυπνη) διαχείριση οπτικοακουστικού περιεχομένουΧαράλαμπος Δημούλας, λέκτορας, Τμήμα Δημοσιογραφίας & ΜΜΕ-ΑΠΘ

25/2/14: Ο ρόλος των Ανοικτών Δεδομένων στην Δημοσιογραφία Δεδομένων: Η κοινωνική αξία της νέας αυτής μορφής δημοσιογραφίας με παραδείγματα

Χαράλαμπος Μπράτσας, Διδάκτορας Μαθηματικών Τμήματος, Διδάσκων στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Τμήματος Μαθηματικών – ΑΠΘ.

Όλα τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στην αίθουσα του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ (Μορκεντάου 1, 1ος όροφος). Ώρα έναρξης 19.00.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ