Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Δελτίο τύπου
Για την αποκατάσταση της αλήθειας στις κατηγορίες ότι η Αττικό Μετρό Α.Ε. διαστρέφει την πραγματικότητα, σχετικά με τα αρχαιολογικά ευρήματα στον σταθμό Βενιζέλου του Μετρό Θεσσαλονίκης, η απάντηση δίδεται με την συνέντευξη στις 28.07.2013 του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της Αττικό Μετρό Α.Ε., στην εφημερίδα Αγγελιοφόρος της Κυριακής.

Επιπροσθέτως παραθέτουμε σχετικές δηλώσεις του Προέδρου & Διευθύνοντος Συμβούλου της Αττικό Μετρό Α.Ε., για την δημιουργία «13 μουσείων στους

13 σταθμούς του μετρό» μέσω της εκπόνησης ειδικής μελέτης, για την ανάδειξη των αρχαιολογικών ευρημάτων από τις ανασκαφές στο Μετρό Θεσσαλονίκης.

Ανέκαθεν επιδίωξη της Αττικό Μετρό Α.Ε. ήταν η προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς και η ανάδειξή της μέσω της δημιουργίας μουσειακών χώρων στους σταθμούς μετρό, γεγονός που έχει αναγνωρισθεί από τους πολίτες που χρησιμοποιούν καθημερινά το μετρό της Αθήνας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ