Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΣΤΕΦΕΝΣ: "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΑΛΛΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ"

«Σήμερα είδα δύο ομάδες δικές μου. Μία μάδα που έπαιζε για 40 λεπτά πολύ καλά και μία μετά το πέναλτι, που δεν καταλαβαίνω γιατί παίξαμε έτσι. Στα πρώτα 40 λεπτά είχαμε καλή οργάνωση, πειθαρχία, προσπαθούσαμε να κάνουμε πράγματα», είπε αρχικά ο προπονητής του Δικεφάλου και συνέχισε:
«Στο δεύτερο μέρος είδα παίκτες να τρέχουν άσκοπα και να προσπαθούν να κάνουν κάτι μόνοι τους. Η νοοτροπία είναι κομμάτι της ποιότητας. Υπάρχει πολλή δουλειά για να κάνουμε. Θα δουλέψουμε πολύ».

Αν από τον ΠΑΟΚ λείπει μόνο η νοοτροπία: «Η νοοτροπία είναι χαρακτηριστικό. Αφού οι παίκτες έδειξαν στα πρώτα 40 λεπτά τι μπορούν να κάνουν, γιατί να μην το δείξουν και στη συνέχεια;».

Αν το 0-1 της Μέταλιστ ήταν θέμα τύχης: «Δεν είχαμε για κάποια σημεία οργάνωση και πειθαρχία. Αφήσαμε τη Μέταλιστ να πετύχει ένα γκολ και στη συνέχεια χάσαμε ακόμη περισσότερο τη συγκέντρωσή μας».

Αν θεωρεί ότι η νοοτροπία βελτιώνεται και με μεταγραφές μεγάλων παικτών: «Νομίζω ότι σήμερα πρέπει να μάθουμε πολλά. Πιστεύω ότι οι παίκτες κατάλαβαν τι λάθη έκαναν και στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο μέρος και έχασαν το παιχνίδι».

Αν τα λάθη ήταν τυχαία ή αν χρειάζεται δουλειά για να μην επαναληφθούν: «Πρέπει να δουλέψουμε σε πολλά πράγματα. Και στην ποιότητά μας. Το να βάλεις γκολ είναι ένα χαρακτηριστικό που σε βοηθά να παίξεις καλύτερα, όπως έγινε με τη Νις. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν άτυχες στιγμές, όπως ήταν το πέναλτι. Υπήρχαν όμως ακόμη 50 λεπτά που πρέπει να παίξεις. Θα ξαναδημιουργήσεις ευκαιρίες για να σκοράρεις, όπως είπα και στους παίκτες. Εμείς όμως σταματήσαμε να παίζουμε μετά το γκολ από το πέναλτι».

Οι σκέψεις του για τη ρεβάνς και αν προλαβαίνει να αλλάξει πράγματα:«Είναι δύσκολο να αλλάξει η νοοτροπία σε 7-8 μέρες. Στα 40 λεπτά όμως δείξαμε ότι είχαμε τη σωστή νοοτροπία. Κάποιος μπορεί να πει ότι χρειάζονται καινούριοι παίκτες, αλλά εμείς δείξαμε στα πρώτα 40 λεπτά ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε με αυτούς τους παίκτες που έχουμε. Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που πρέπει να κάνουμε. Αν κάποιος δεν θέλει να ακούσει αυτά που θέλω να πω θα μείνει έξω. Μπορεί να έρθει ένας νέος ποδοσφαιριστής που ναι μεν θα κάνει λάθη, αλλά σταδιακά θα κερδίσουμε έναν παίκτη.

Αν είδε αυτά που περίμενε από τη Μέταλιστ: «Δεν ενδιαφέρομαι για τη Μέταλιστ, δεν ήταν σημαντικό για μένα πώς θα παίξει η Μέταλιστ, αλλά πώς θα παίξει ο ΠΑΟΚ».

Αν λείπουν παίκτες που πρέπει να αποκτηθούν: «Δεν μας λείπει εφόσον έχουμε 11 παίκτες στο γήπεδο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βγάζουν οι έντεκα που παίζουν αυτό που πρέπει. Είναι δύσκολο πράγμα να πεις ότι χρειαζόμαστε ένα παίκτη σε αυτή ή σε εκείνη τη θέση. Στα 40 λεπτά παίξαμε πολύ καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ