Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΒΕΝΙΕΡΗΣ...

Έβγαλε στην μεταμεσημβρινή εκπομπή της ΕΡΤ τον Χρήστο Μάτη ο Δημήτρης Βενιέρης (το "Βενιέρης" είναι... καλλιτεχνικό ψευδώνυμο αφού Βελόπουλος λέγεται και είναι αδελφός του πρώην βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ.) και ούτε λίγο ούτε πολύ... τον μάλωσε γιατί διαμαρτύρεται για τον τρόπο που ο Μπουτάρης και ο Αβραμόπουλος έδωσαν τζάμπα την πλατεία Αριστοτέλους, χωρίς απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, στο Επιμελητήριο κι από εκεί σε ιδιώτες που κονομάνε άντερα.

Και για το... μάλωμα προς τον δημοτικό σύμβουλο είχε ως επιχείρημα ο Βενιέρης ότι "η πλατεία Αριστοτέλους είναι ομορφότερη παρά ποτέ"!!!
Στα παπάρια του δηλαδή ο Βενιέρης για το αποφασίζομεν και διατάσσομεν, του Μπουτάρη χωρίς έγκριση του δημοτικού συμβουλίου για την παραχώρηση δημόσιου χώρου προς εμπορική εκμετάλλευση σε ιδιώτες, χωρίς αντίτιμο.
Και να ήταν μόνο αυτό;
Η δημοσιογραφάρα με τις άπειρες κωλοτούμπες (ήταν φανατικός ΠΑΣΟΚος, έγινε μετά Παπαγεωργοπουλικός, επίσης φανατικός Ολυμπιακός, στη συνέχεια και από ντροπή και κράξιμο λέει πως είναι Ηρακληδέας...) δεν νοιάζεται για το γεγονός πως ο δήμος Θεσσαλονίκης θα πληρώσει και το ρεύμα που "καίνε" τα μηχανήματα της επιχείρησης η οποία στήθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους.
Άραγε, γιατί τώρα, γλείφει τον Μπουτάρη ο Βενιέρης;

BB

1 σχόλιο:

  1. http://www.tovima.gr/files/1/2013/08/13/teliko.pdf έτσι εξηγείται....(558) το βελόπουλος-βενιέρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ