Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΕΚΡΥΨΑΝ ΠΑΙΔΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΒΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ ΤΟΥ ΚΤΕΛ!

Οι λιμενικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους, αντικρίζοντας κρυμμένο στη βαλίτσα το αγοράκι, που οι συνοδοί του είχαν σκοπό να επιβιβάσουν με αυτό τον τρόπο σε πλοίο με προορισμό την Ιταλία.

Η ιστορία αποκαλύφθηκε στην Ηγουμενίτσα, όταν εντοπίστηκε μέσα σε βαλίτσα, στο χώρο αποσκευών λεωφορείου του ΚΤΕΛ, ένα παιδάκι μόλις οκτώ ετών.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν ένας ιρακινός με γερμανικό διαβατήριο και μια αφγανή που εμφανίζονταν ως κάτοχοι της βαλίτσας, αλλά και μια γυναίκα αφρικανικής καταγωγής, η οποία δηλώνει μητέρα του 8χρονου.
Η ίδια γυναίκα συνόδευε ένα ακόμη αγοράκι δύο ετών. Οι κατηγορούμενοι είχαν φθάσει στην Ηγουμενίτσα με το λεωφορείο και όλο αυτό το διάστημα το παιδί ταξίδευε στο χώρο των αποσκευών, μέσα στη βαλίτσα!
Και οι τρεις κρατούνται στην ασφάλεια του Λιμεναρχείου, ενώ γίνονται έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αν η αφρικανή είναι όντως μητέρα του αγοριού και κυρίως γιατί οι συλληφθέντες μετέφεραν το παιδί στη βαλίτσα με κίνδυνο να βρει φρικτό θάνατο από ασφυξία. Πάντως οι αρχές δεν αποκλείουν την εκδοχή, πίσω από την υπόθεση να κρύβεται κύκλωμα εμπορίας ανθρωπίνων οργάνων.

Πηγή: Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ