Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

5ΧΡΟΝΗ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΖΙΠ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ!!!

Το μόνο που ένοιαζε το μικρό κορίτσι ήταν να βρει την μητέρα του που απουσίαζε. Έτσι, όταν επέστρεψε σπίτι της και δεν μπορούσε να την βρει πουθενά, μπήκε στο τζιπ και το οδήγησε έξω από το γκαράζ στον δρόμο.

Όμως, η 5χρονη Ameleah Kegley από το Οχάιο δεν άργησε να συνειδητοποιήσει, ότι το να βρεθεί πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου, δεν ήταν τελικά πολύ καλή ιδέα. Καλύτερη εναλλακτική ήταν να καλέσει την αστυνομία. Έτσι κι έκανε.
Η μικρή, όμως, φοβήθηκε για τις συνέπειες της πράξης της κι όταν τηλεφώνησε στο τμήμα, ανέφερε στους αστυνομικούς: "Το αυτοκίνητο της μητέρας μου μετακινήθηκε κατά τύχη και χρειάζομαι την αστυνομία... Δεν ξέρω που είναι η μητέρα μου."
"Βλέπω τηλεόραση στο δωμάτιό μου... δεν ξέρω ποιος το έβγαλε έξω", είπε η Ameleah τρεις ώρες αφότου είχε επιστρέψει στο άδειο σπίτι της.
Η αστυνομία, ύστερα, ανακάλυψε ότι λόγω ασυνεννοησίας μεταξύ της μητέρας της Ameleah, που είχε μεταφερθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο και του πατέρα της, που δεν ζει μαζί με την μητέρα και το παιδί, η κοπελίτσα βρέθηκε να είναι μόνη της.
Οι αρχές δήλωσαν ότι δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες, ωστόσο δεν ξέρουμε αν θα έχει ανάλογη μεταχείριση και από την μητέρα της.

"Η μαμά θα τσαντιστεί πολύ μαζί μου", είχε πει η μικρή στους αστυνομικούς.

7 σχόλια:

  1. "5ΧΡΟΝΗ ΠΗΡΕ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΖΙΠ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ!!!"
    ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΓΕΝΗ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ, ΣΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΣΟΥ.
    Ή ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ "5ΧΡΟΝΗ......ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ"
    Ή "5ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ....ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ". ΕΣΥ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΟ 5ΧΡΟΝΗ (ΘΗΛΥΚΟ) ΜΕ ΤΟ ΤΟΥ (ΑΡΣΕΝΙΚΟ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΩΩΩΠ, ΝΑΤΟΣ ΠΑΛΙ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ OYTE ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ! ΡΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ, ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ "ΓΡΑΦΕΙ" ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ; ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΕΙΣΑΙ...

    ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελάτε, παλικάρια, δεν χρειάζεται να τρελαίνεστε για ένα "τυπογραφικό" και όχι ορθογραφικό λαθάκι. Άλλα, είναι τα σοβαρά προβλήματα. Δείτε γύρω σας τι συμβαίνει και μη δίνετε τόση σημασία σε τέτοιου ανούσια θέματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΣΟΜΠΑΝΕ BW ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΛΕΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΕΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Bloger ΚΑΙ ΓΡΑΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΕΙ. ΤΟ ΘΑ ΓΡΑΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΨΕΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.
    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΡΧΙΠΟΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΣΥ... ΑΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ; ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ; ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ... ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ουουουου γραμματιζούμενε που δεν ξέρεις τους χρόνους των ρημάτωωωωων! Ουουουουου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ