Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ THESSBOMB ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΙΤΑΛΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΚΟΥΠΕΡ ΓΙΑ ΤΑ "ΣΤΗΜΕΝΑ"

Το ThessBomb από τις 24 Σεπτεμβρίου είχε αναφερθεί στην περίπτωση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, επικαλούμενο πληροφορίες από την Gazzetta dello Sport. Ο πρώην προπονητής του Άρη κλήθηκε τελικά από τον εισαγγελέα της Νάπολι για να ανακριθεί σχετικά με "στημένα" παιχνίδια.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ το όνομα του πρώην προπονητή του Άρη και νυν της ισπανικής Σανταντέρ, εμπλέκεται μετά από έρευνα που έγινε με την παρακολούθηση τηλεφωνικών συνδιαλέξεων. Η έρευνα ξεκίνησε φέτος όταν κάποια πρακτορεία στοιχημάτων παρατήρησαν μαζικά πονταρίσματα σε συγκεκριμένα παιχνίδια.
Πάντως ο δικηγόρος του Αργεντινού προπονητή, Βιθέντε Μόντες έσπευσε να διαψεύσει ότι ο Κούπερ έχει την οποιαδήποτε σχέση με το στοίχημα στην Ιταλία. "Αποτελεί επιθυμία του πελάτη μου να ανταποκριθεί το ταχύτερο δυνατό στην κλήση της εισαγγελίας της Ιταλίας, για να τακτοποιηθεί σύντομα το θέμα που προέκυψε με αυτή την κατηγορία που μας προκάλεσε έκπληξη. Μέσω αυτής της δήλωσης θέλουμε να καταστήσουμε σαφές πως αρνούμαστε οποιαδήποτε ανάμειξη, άμεση ή έμμεση, με το στοίχημα στην Ιταλία. Ο κ.Κούπερ δεν πρόκειται να τοποθετηθεί δημόσια επί του θέματος."
Σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα μέλη της τοπικής μαφίας στη Νάπολη, της Καμόρα, χρησιμοποιούσαν το στοίχημα σε στημένους αγώνες για να ξεπλένουν χρήματα από διακίνηση ναρκωτικών και άλλες παράνομες δραστηριότητες, ενώ πιστεύεται ότι δωροδοκήθηκαν αρκετοί παίκτες, προκειμένου να χειραγωγηθούν τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων. Για την εμπλοκή τους στην υπόθεση τιμωρήθηκαν τον Αύγουστο ο πρώην παίκτης του Ηρακλή, Τζουζέπε Σινιόρι, και ο αρχηγός της Αταλάντα, Κριστιάνο Ντόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ