Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Ο ΛΑΖΑΡ ΓΙΑ ΤΑΝΑΣΕ, ΧΕΡΕΑ

Στη ρουμάνικη αθλητική ιστοσελίδα «Onlinesport.ro» μίλησε ο Κοστίν Λάζαρ, για όσα αναφέρονται στον Τύπο γύρω από μεταγραφικούς στόχους του Δικεφάλου που αφορούν συμπατριώτες του. Ο Ρουμάνος χαφ αναφέρθηκε στους Τανάσε και Χερέα.
«Δε νομίζω ότι ο Τανάσε είναι ένας παίκτης που μπορεί να έρθει στον ΠΑΟΚ. Ο Μπεκάλι πλήρωσε ένα ποσό κοντά στα 4-5 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει και ο ΠΑΟΚ δεν έχει την πολυτέλεια να δώσει αυτά τα λεφτά. Είναι ένας ταλαντούχος παίκτης, αλλά έχει προβλήματα με το χαρακτήρα του, δεν 'κολλάει' πολύ και γενικά δεν είναι σε καλή κατάσταση», είπε ο Λάζαρ.
Για την πρίπτωση Χερέα, σχολίασε: «Είναι αλήθεια ότι ο Χερέα θέλει να φύγει από τη Ραπίντ για ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Από τον χειμώνα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει αφού μπαίνει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβόλαιό του. Η Ραπίντ προσπαθεί να τον πείσει να μείνει και από τα όσα γνωρίζω, θέλει να πάει στην Ισπανία ή στη Γερμανία ή στην Ιταλία».
Τέλος, αναφορικά με τον Μπεκάλι, πρόσθεσε: «Θέλει να βρίσκεται πάντα σε πρώτο πλάνο και νομίζει πως τα ξέρει όλα. Μπορεί να μιλάει με τον Μπόλονι στο τηλέφωνο για έναν παίκτη αλλά η σχέση τους είναι κακή».

Το δημοσίευμα ΕΔΩ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ