Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΡΕ ΤΖΟΡΤΖ... ΣΤΟΡΓΙΚΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ, ΧΑΪΔΕΥΕΣ ΜΟΝΟ;

Σαν πατέρα έβλεπε η όμορφη Ελιζαμπέτα τον Τζορτζ Κλούνεϊ. Αυτό τουλάχιστον εξομολογήθηκε στον Μπρούνο Βέσπα, συγγραφέα του βιβλίου «Αυτή η Αγάπη».
Με αυτό τον τρόπο κατάφερε ένα γερό χτύπημα στον 50χρονο γόη του Χόλιγουντ. Η Κανάλις δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «(η σχέση μας) ήταν περισσότερο σχέση πατέρα με κόρη… δεν είχα καταφέρει να το συνειδητοποιήσω αυτό μέχρι τώρα».
Προσπαθώντας όμως να κατευνάσει τις επικείμενες αντιδράσεις, υποστήριξε ότι ο Κλούνεϊ εκτιμούσε τη θηλυκή της πλευρά και πως είναι ένας από τους φιλεύσπλαχνους ανθρώπους που έχει γνωρίσει. «Ήταν πολύ ξεχωριστός για μένα, όπως είναι ένας πατέρας» συνεχίζει.
Η ίδια υποστήριξε πως αιτία του χωρισμού τηςδεν ήταν το γεγονός ότι αρνιόταν να παντρευτεί, γιατί, όπως λέει, ποτέ δεν τέθηκε τέτοιο θέμα, αλλά και ούτε συζήτησαν ποτέ αν θα κάνουν παιδιά.
Αυτή την εποχή η Κανάλις συμμετέχει στο «Dancing with the stars» παρέα με την νυν κοπέλα του Κλούνεϊ. Σε σχετική ερώτηση του συγγραφέα, αντέδρασε όπως ακριβώς αρμόζει σε μια Κυρία: αποφεύγοντας να απαντήσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ