Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΡΟΖ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ ΣΤΑ 4.000 ΕΥΡΩ!


Απίστευτα πράγματα, σε ίδρυμα, στη Λέσβο. Διαβάστε...
Το lesvosnews.gr, σας αποκαλύπτει σήμερα ένα απίστευτο σκάνδαλο, που συνέβη σε Κοινωνικό Ίδρυμα της Λέσβου.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας, στο συγκεκριμένο Ίδρυμα, ήρθαν πριν λίγο καιρό φουσκωμένοι λογαριασμοί του ΟΤΕ.
Ο Διοικητής του Ιδρύματος έκανε αμέσως την έρευνά του και διαπίστωσε ότι κάποια τηλέφωνα του Ιδρύματος είχαν χρεωθεί, διότι κάποιοι, προφανώς υπάλληλοι του, τα χρησιμοποιούσαν για τις σεξουαλικές τους ορέξεις, καλώντας τηλεφωνικές συνδέσεις από το 090.
Αμέσως κάλεσε το προσωπικό του Ιδρύματος και του ζήτησε να συνδράμουν όλοι οικονομικά, για να τακτοποιηθούν οι λογαριασμοί, αφού δεν μπορούσαν να αποδώσουν σε κανέναν, τη χρήση των τηλεφώνων.
Στην πρόταση όμως αυτοί του Διοικητή, αντέδρασαν άμεσα οι εργαζόμενοι, υποστηρίζοντας δικαίως, ότι στα τηλέφωνα απ’ όπου χρεώθηκε το Ίδρυμα, είχαν πρόσβαση μόνο διοικητικοί υπάλληλοι.
Προ του αδιεξόδου αυτού, κάποιος από τους υπαλλήλους παραδέχθηκε ότι αυτός έκανε τα τηλέφωνα, αλλά από κάποια συγκεκριμένη συσκευή, της οποίας ο λογαριασμός ήταν περίπου 800 ευρώ.
Δεν δεχόταν με τίποτα να χρεωθεί τα υπόλοιπα 3.200 ευρώ.
Προ λοιπόν αυτού του αδιεξόδου, ο Διοικητής του Ιδρύματος έδωσε μία πίστωση χρόνου σ’ αυτούς που χρέωσαν το Ίδρυμα με τις τηλεφωνικές τους συνομιλίες σε ροζ τηλέφωνα, για να αποκαλυφθούν και να πληρώσουν τους λογαριασμούς, διαφορετικά θα προβεί σε ΕΔΕ, για να βρεθεούν οι ένοχοι.
Μέχρι πάντως αυτή την ώρα, το γεγονός το καλύπτουν όλοι με τη σιωπή τους και μόνο κάποιοι από τους υπαλλήλους οι οποίοι δεν θέλουν να χρεωθούν με τίποτα, ούτε οικονομικό βάρος, ούτε τη ρετσινιά, σκέπτονται να καταφύγουν στη δικαιοσύνη.

1 σχόλιο:

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ