22.000 λίρες! Τι κοιτάτε! Πάστα είναι! Και τόσο κοστίζει! Σας κόπηκε μήπως η όρεξη; Ή θεωρείτε πως είστε τυχεροί που την αγοράζετε από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς σας 2 ευρώ (γιατί, αν την αγοράζετε παραπάνω κορόιδα είστε...)!
Τώρα θα μου πείτε γιατί αυτό το λαχταριστό επιδόρπιο κοστίζει 22.000 στερλίνες. Γιατί περιέχει χρυσό, χαβιάρι, σαμπάνια και δύο καρατίων διαμάντι.
Είναι φτιαγμένο από τέσσερα διαφορετικά είδη βελγικής σοκολάτας, α' ποιότητας, συνδυασμένα με ροδάκινο, πορτοκάλι και ουίσκι, ενώ το ντρέσινγκ αποτελείται από τα παραπάνω υλικά.
Από τα χεράκια του Marc Guibert, έμπειρου σεφ στο ξενοδοχείο της λίμνης Windermere στην Αγγλία.
Τώρα θα μου πείτε γιατί αυτό το λαχταριστό επιδόρπιο κοστίζει 22.000 στερλίνες. Γιατί περιέχει χρυσό, χαβιάρι, σαμπάνια και δύο καρατίων διαμάντι.
Είναι φτιαγμένο από τέσσερα διαφορετικά είδη βελγικής σοκολάτας, α' ποιότητας, συνδυασμένα με ροδάκινο, πορτοκάλι και ουίσκι, ενώ το ντρέσινγκ αποτελείται από τα παραπάνω υλικά.
Από τα χεράκια του Marc Guibert, έμπειρου σεφ στο ξενοδοχείο της λίμνης Windermere στην Αγγλία.
Καταλάβατε;
Αν όχι... φάτε μια τουλούμπα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ