Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ THESSBOMB ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΟ ΣΟΦΟΚΛΗ ΠΙΛΑΒΙΟ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΚΟΥΑΡΤΕΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το Thessbomb, στην προσπάθειά του να συμβάλει τα μέγιστα στην ομαλή διεξαγωγή του επαναληπτικού αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί στις 2 Φεβρουαρίου στο γήπεδο της Τούμπας, προτείνει στον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Πιλάβιο και στην Επιτροπή Ορισμού Διαιτητών, συγκεκριμένη τετράδα διαιτητών.

Αν στείλουν κανένα Κάκο, κανέναν Τριτσώνη, κανέναν Κουκουλάκη, κανέναν Σπάθα, κανέναν Τσινιάρη, κανέναν Παμπορίδη, ή τίποτα βοηθούς όπως ο Ακρίβος, ο Τρύφωνας, ο Μπαλτάς, ο Τάτσης, θα δημιουργηθούν σοβαρά προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, αφού είναι βέβαιο ότι θα αδικήσουν κατάφωρα τον ΠΑΟΚ.

Πρέπει να είναι όσο γίνεται περισσότερο αντικειμενικοί οι διαιτητές αυτού του κρίσιμου αγώνα για την μοναδική ομάδα της Θεσσαλονίκης που συνεχίζει στο θεσμό του κυπέλλου Ελλάδας.

Όλοι οι παραπάνω δεν μπορούν να είναι τόσο αντικειμενικοί όσο οι εξής τέσσερις:

Προτείνουμε, λοιπόν, διαιτητής του αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός να είναι ο
Βαγγέλης Μαρινάκης
Πρώτος βοηθός να είναι ο Σωκράτης Κόκκαλης
Δεύτερος βοηθός ο Αργύρης Σαλιαρέλης
Και τέταρτος διαιτητής να είναι ο Γιώργος Κοσκωτάς

Αυτή η τετράδα εξασφαλίζει μεγαλύτερη δικαιοσύνη στα σφυρίγματα από ότι οι Κάκοι και οι Κουκουλάκηδες της ελληνικής διαιτησίας.


Κύριε Πιλάβιε, ακολουθείστε τη συμβουλή μας και θα διαπιστώσετε ότι όλα θα πάνε καλά. 
Θα διεξαχθεί άψογα το ματς. 
Θα κρατήσετε, επιτέλους και τα προσχήματα, με αποτέλεσμα να μην κατηγορεί κανένας, πλέον την εξαιρετική, άμεμπτη και άσπιλη ελληνική διαιτησία.......


Bombardinho

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ