Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΤΟ THESSBOMB ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ο ΚΛΑΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Ο Κλάους Αθανασιάδης, ήδη, είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όχι μόνο των οπαδών του ΠΑΟΚ αλλά και των διοικήσεων άλλων ομάδων. 
Ο παίκτης παρακολουθείται στενά από σκάουτερ με εντολή ομάδων του εξωτερικού. 
Δύο εξ’ αυτών των ομάδων είναι γερμανικές.
 Πρόκειται για την
Άιντραχτ Φρανκφούρτης και την Μπορούσια Ντόρτμουντ, οι οποίες παρακολουθούν από πολύ κοντά την εξέλιξη του επιθετικού του Δικεφάλου. 


Στις επόμενες αγωνιστικές αναμένονται αρκετοί σκάουτερ για να δουν αγωνιζόμενο τον Αθανασιάδη, ενώ βίντεο αγώνων του ΠΑΟΚ πηγαίνουν στα προπονητικά τιμ των ανωτέρω ομάδων για να βλέπουν τον παίκτη και οι άμεσα υπεύθυνοι των αντίστοιχων ρόστερ. 
Επειδή οι διοικούντες τον ΠΑΟΚ είναι άνθρωποι που γνωρίζουν καλά το ποδόσφαιρο (εννοώ τον Ζαγοράκη και τον Κωνσταντινίδη) κινούνται άμεσα στην κατεύθυνση να "δέσουν" τον παίκτη με αυξημένες αποδοχές και υψηλή ρήτρα, για να μην τους τον "φάνε" τζάμπα, αν ο Κλάους συνεχίσει αυτή την πορεία (που, όλα δείχνουν ότι θα τη συνεχίσει με κάθετη, μάλιστα, ανοδική τάση)! Ο Αθανασιάδης, δεν βάζει μόνο γκολ αλλά κάνει και παιχνίδι, πλέον. Και αυτό αυξάνει γεωμετρικά την αξία του!
Αποκλειστικό Eaglebomb

- Σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι με καλό μάτι κοιτάει τον Στέφανο και η πρωτοπόρος του πορτογαλικού πρωταθλήματος, Πόρτο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ