Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΙΘΕΣΗ HEAVEN ΚΑΙ ΨΙΝΑΚΗ, ΣΤΗΝ ΕΡΤ, ΓΙΑ ΤΟ "ΚΟΨΙΜΟ" ΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ EUROVISION

Το αναπάντεχο ''κόψιμο'' της υποψηφιότητας του Θεοχάρη Ιωαννίδη από την ΕΡΤ για την Eurovision προκάλεσε την έντονη αντίδραση όχι μόνο του Ηλία Ψινάκη, που έκανε λόγο για ''άπλυτες'' στην κριτική επιτροπή, αλλά και της ίδιας της Heaven...

Η δισκογραφική εταιρεία, στο δυναμικό της οποίας βρίσκεται ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, έστειλε επιστολή στην ΕΡΤ με την οποία απαιτεί να μάθει τους λόγους που αποφασίστηκε το ''κόψιμο'' των υποψηφιοτήτων της.

''Αναμένουμε ακόμα με μεγάλη περιέργεια να μας γνωστοποιήσετε τους λόγους απόρριψης των υποψηφιοτήτων της εταιρίας μας, για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision. Τα επιχειρήματά σας τα μαθαίνουμε μέχρι τώρα, μόνο από εφημερίδες και τηλεοπτικές εκπομπές ποικίλης ύλης.

Σας έχουμε στείλει επιστολή, στην οποία ζητάμε επίσης τα μέσα κοινοποιήσης των όρων συμμετοχής του διαγωνισμού και την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων. 
Η απάντησή σας αγνοείται γι' αυτό θα σας παρακαλούσαμε να επιληφθείτε του θέματος, διότι δίνουμε να θεωρήσουμε ύποπτη τη σιγή σας.'' αναφέρει η επιστολή με την υπογραφή του διευθυντή της Heaven, Μάκη Πουνέντη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ