Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ


Είναι γνωστό ότι ο Ολυμπιακός έχει πολλές μασκότ.
 Και ένας από αυτούς είναι ο Αλέφαντος. 
Διαβάστε τι "γράφει", μεταξύ άλλων, σήμερα σε.......άρθρο του! 
Ναι, ρε "γράφουν" και άρθρα οι μασκότ. 
Μόνο που δεν μάθαμε τι μάρκα laptop χρησιμοποιεί ο Αλέφαντος και ποιο λειτουργικό.
 Τέλος πάντων, διαβάστε:

"• Για πλάκα ο Τσιρίλο με τον Κοντρέρας έπαιζαν μόνο του τον Πάντελιτς. Για πλάκα. Ενώ με τον Μιραλάς θα είχαν πρόβλημα διότι δεν τον φτάνουν στην ταχύτητα. Και αφού έχεις ανύπαρκτους τους ακραίους σου, γύρνα τους τουλάχιστον πιο πίσω να βοηθάνε, να δυναμώσεις ανασταλτικά τα χαφ σου, αφού θα έχεις δύο κυνηγούς.
• Στη φάση του γκολ του ΠΑΟΚ έγινε σοβαρή γκέλα διάταξης. Πόσο ψηλά ήταν στημένη η άμυνα και τι χώρο αφήσανε πίσω. Ο δε Νικοπολίδης άργησε πολύ, άφησε τον Βιερίνια να κάνει το κοντρόλ με άνεση, πού είναι τα χρόνια που έβγαινε σίφουνας ο Νικοπολίδης και καθάριζε… Κομπίνα τους έκανε ο πονηρός ο Τσιρίλο.
• Λένε για τρομερή εμφάνιση Μοντέστο, αλλά εγώ άλλον είδα στο κέντρο να κάνει τη μεγάλη εμφάνιση. Να σας πω ποιον; Τον Γκαρσία! Τους έπαιζε μόνος του. Ποιος Τσουκαλάς, μεγάλη η απώλεια του Βιτόλο. Μόνος του έπαιζε ο Γκαρσία κι έκανε τα πάντα. Κάτι τράκους, κάτι πρεσαρίσματα, προσπαθούσε να κάνει και παιχνίδι.
• Εγκλημάτησε ο Χάβος που έβαλε τον καλύτερό του παίκτη να αναλώνεται, να βγάζει τα συκώτια του να μαρκάρει τον Τοροσίδη! Ρε π… χαραμίζεις έτσι τον Βιερίνια; Βάλε τον Φωτάκη να μαρκάρει τον Τοροσίδη και άλλαξέ τον πλευρά με τον Βιερίνια. Βάλε τον Βιερίνια από τη δεξιά πλευρά να κλίνει προς τα μέσα να αναστατώνει τον Ολυμπιακό μαζί με τον Σαλπιγγίδη. Ή βάλε τον Σακελλαρίου να φυλάει τον Τοροσίδη και βάλε τον Βιερίνια από τη δεξιά πλευρά, φέρε τον Φωτάκη δίπλα στον Γκαρσία αντί του Τσουκαλά.
• Στη ρεβάνς θα είναι ζόρικα τα πράγματα αν έχει ο ΠΑΟΚ κόσμο."
Τα παραπάνω, ο Αλέφαντος τα γράφει στο katimagiko.gr Το τελευταίο το προσέξατε; Κάνει προσευχές, όπως και όλοι στον Ολυμπιακό, να μην έχει τον κόσμο του ο ΠΑΟΚ, στον επαναληπτικό! 
Eaglebomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ