Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥ-ΚΟΥ ΟΤΑΝ Η ΑΛΛΗ ΚΛΑΙΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ...

Να και άλλοι επιστήμονες που, σίγουρα, έχουν δίκιο! 
Διαβάστε και θα συμφωνήσετε (προσοχή: το θέμα αφορά και τα αρσενικά και τα θηλυκά, όχι όμως τα "ουδέτερα"):

Μια χημική ουσία που περιέχεται στα δάκρυα των γυναικών φαίνεται πως μειώνει το επίπεδο της ορμόνης τεστοστερόνης και «παγώνει» τη σεξουαλική επιθυμία των ανδρών, σύμφωνα με μια νέα πρωτοποριακή ισραηλινή επιστημονική έρευνα, η οποία για πρώτη φορά δείχνει ότι τα δάκρυα περιέχουν χημικά «σήματα» προς το άλλο φύλο.
 
Αν αυτό όντως συμβαίνει, τότε όταν οι άνθρωποι κλαίνε, δεν εκφράζουν απλώς τα συναισθήματά τους, αλλά στέλνουν και «σήματα» στους άλλους. Έτσι, οι γυναίκες που κλαίνε μπροστά στον άνδρα ή το σύντροφό τους, ίσως γίνονται πιο συμπαθείς, αλλά ταυτόχρονα και λιγότερο ελκυστικές.
 
Η ανακάλυψη μπορεί να ρίξει φως σε ένα παλιό μυστήριο: γιατί οι άνθρωποι χύνουν τόσο συχνά συναισθηματικά δάκρυα, αντίθετα με άλλα ζώα. Επίσης αναμένεται να αναζωπυρώσει την παλαιά επιστημονική διαμάχη κατά πόσο υπάρχουν φερομόνες στους ανθρώπους, δηλαδή χημικές ουσίες που εκκρίνονται από τον οργανισμό και επηρεάζουν την κοινωνική συμπεριφορά των άλλων.
 
Οι ερευνητές του Τμήματος Νευροβιολογίας του Ινστιτούτου Επιστημών Weizmann, υπό τον καθηγητή Νόαμ Σομπέλ, που δημοσίευσαν τη σχετική μελέτη στο περιοδικό “Science”, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερ, το “Nature”, τους «Τάιμς της Νέας Υόρκης», τη «Γκάρντιαν» και την «Τέλεγκραφ», μελέτησαν για πρώτη φορά την επίπτωση που έχει στους άνδρες η οσμή των δακρύων των γυναικών, τα οποία οι επιστήμονες είχαν συλλέξει λίγο πριν, καθώς οι γυναίκες έκλαιγαν βλέποντας λυπητερές ταινίες.

Bomber: Έχουν ή δεν έχουν δίκιο οι ισραηλινοί επιστήμονες; Πώς να σου κάνει κούκου όταν η άλλη είναι κλαψιάρα και μίζερη; Άσε, καλύτερα, κοπέλα μου, έχει άλλες που είναι χαμογελαστές και πολύ χαδιάρες. Αυτές προτιμούμε!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ