Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ΕΙΣΤΕ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ... ΤΡΙΤΣΩΝΗΔΕΣ, ΡΕ!

Τι αηδία είναι αυτή!! ΝΑΙ! Αυτή η φάση για τον Τριτσώνη ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Μπορεί να μην ήταν δυνατόν να δουν όλοι οι φίλαθλοι της Ελλάδας τη συγκεκριμένη φάση και πόσες ακόμη με κλαδέματα των παικτών του Ολυμπιακού στους παίκτες του ΠΑΟΚ, αφού το παιχνίδι μεταδόθηκε από το Conn-x TV με τις λίγες συνδέσεις, κάνει, όμως τον γύρο του κόσμου από τα sites και τα blogs.
Μην περιμένετε επίσης να δείτε αυτή τη φάση καμιά δεκαριά φορές σε αργή κίνηση, αλλά και όλα τα κλαδέματα από τους ακριβοπληρωμένους παικταράδες του Ολυμπιακού στο σημερινό ματς, από τα αθηναϊκά κανάλια, αφού από κάτω ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ.
Οι κάθε είδους πανουτσοκαρπετόπουλοι, που βασίζονται στο "χιούμορ" κι όχι στη γνώση για
να κάνουν εκπομπές, ποιος ξέρει τι θα έλεγαν αν από κάτω ήταν ο Πάντελιτς και από πάνω ο Κοντρέρας σε μια τέτοια φάση.

Eaglebomb

2 σχόλια:

  1. δες καλα την φαση...δεν το κανει ηθελημενα..πεφτει επανω του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον εσύ, φίλε πρέπει να δεις καλά τη φάση. Ο Πάντελιτς γιατί έχει τόσο πολύ σηκωμένο το πόδι του; Γιατί ξέρει που θα πατήσει. Μπροστά του πατάει φίλε και όχι πίσω του για να μη το θέλει. Εκτός αυτού, όταν ένας παίκτης μπαίνει με στόχο τη μπάλα και βρίσκει πόδια, γιατί ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΡΤΑ; ΣΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ; Ξαναδές τη φάση, σε παρακαλώ. Μην τυφλώνεσαι τόσο πολύ από τον Ολυμπιακό σου. Να, αυτή τη νοοτροπία αποκτήσατε τόσα χρόνια, σε θέματα δικαιοσύνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ