Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ

Μετά το παραδάκι που έπεσε, υπό μορφή επιταγών, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της κεντρικής διαχείρισης, η διοίκηση της ομάδας θα καταβάλει τις δόσεις που οφείλονται προς τους παίκτες (παιδιά μην αμφισβητείτε κάποια πράγματα, κάτι ξέρουμε κι "εμείς"  - όταν μαθαίνετε ότι πληρώθηκαν παίκτες να προσπαθείτε να μάθετε και πόσα πήραν, γιατί αν τους χρωστάς 4 ή 5 δόσεις και τους δώσεις τις δύο ή τις τρεις εξακολουθείς να τους χρωστάς τις υπόλοιπες - σκεφτείτε να έχουν να σας πληρώσουν στη δουλειά σας ένα τετράμηνο και να σας δώσουν τα μισά, δεν θα σας χρωστάνε;) ενώ θα καλυφθούν κι άλλες υποχρεώσεις της ΠΑΕ, προς τρίτους.
 Το ταμείο του ΠΑΟΚ πήρε βαθιά ανάσα, αφού ο Δικέφαλος δικαιούταν (και πήρε) μεγαλύτερο ποσό από τις άλλες ομάδες, πλην του Παναθηναϊκού, ο οποίος κατέκτησε, στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο, το πρωτάθλημα.
Υπενθυμίζουμε ότι στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών διακιωμάτων υπάρχει το στοιχείο της αναλογικότητας σε σχέση με τη θέση που καταλαμβάνουν οι ομάδες στην τελική βαθμολογία και ο ΠΑΟΚ κατατάχθηκε δεύτερος.
Πλερουά, λοιπόν, οι παίκτες και έτσι μπορείτε να αναφωνήσετε όλα τα ΠΑΟΚια προς τον Ουκρανό μάνατζερ που έκραζε: Τώρα μπορείς να πα να......σκουπιστείς!
Οι συνθήκες στον ΠΑΟΚ αυτή την εποχή είναι πάρα πολύ καλές. Χρειάζεται όμως μεγάλη προσπάθεια μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη ακόμη και το τελευταίο ευρώ. Αυτό να το θυμάστε όλοι όσοι αγαπάτε αυτό το σύλλογο.........

Eaglebomb

2 σχόλια:

  1. Η ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΝΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΥΡΜΟΥΡΕΣ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ 5 ΜΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΗ. ΕΓΩ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΟΥ, ΝΑΙ ΘΑ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΙΣΩ, ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΜΕ ΠΑΣ ΠΟΥ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΕΤΟΙΑΣ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΣΙΜΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΣΟΔΩΝ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΞΟΝΑ ΤΗΝ ΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετική η άποψη του "logios". Συμφωνώ απόλυτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ