Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΝΕ Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΠΗΔΗΞΕ" ΤΗ ΜΙΣΗ ΙΤΑΛΙΑ!

Η νεαρή συνοδός, η οποία έχει εξελιχθεί στο «βαθύ λαρύγγι» της πολύκροτης υπόθεσης με πρωταγωνιστή τον Ιταλό πρωθυπουργό, εμφανίστηκε για δεύτερη φορά μπροστά στους εισαγγελείς του Μιλάνου και επί δύο ώρες φέρεται να κατέθετε «τα αποδεικτικά στοιχεία» που της είχαν ζητηθεί, ώστε να διαπιστωθεί εάν πράγματι λάμβανε 5.000 ευρώ για κάθε νύχτα που περνούσε με τον καβαλιέρε. Υπενθυμίζεται ότι η Μακρί έχει υποστηρίξει, μεταξύ άλλων, πως είδε με τα ίδια της τα μάτια την τότε ανήλικη Μαροκινή «Ρούμπι» να παίρνει λεφτά ύστερα από μια νύχτα στη βίλα Αρκόρε του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.
Εν μέσω ασφυκτικών πολιτικών πιέσεων που δέχεται ο Μπερλουσκόνι για να παραιτηθεί και ενώ ένας στους δύο Ιταλούς επιθυμεί να δει τον καβαλιέρε να αποχωρεί από τα ηνία της κυβέρνησης, τα ιταλικά ΜΜΕ υποστηρίζουν πως οι εισαγγελικές αρχές δεν έχουν πει ακόμη την τελευταία τους λέξη.
Όπως επισημαίνεται στον Τύπο -ο οποίος μονοπωλείται καθημερινά από αποσπάσματα τηλεφωνικών συνομιλιών που «καίνε» των Μπερλουσκόνι- , οι δικαστές φαίνεται πως διαθέτουν, εκτός από την κατάθεση της Μακρί, τις μαρτυρίες πολλών ακόμη γυναικών που πήγαιναν στα πάρτι του πρωθυπουργού.
Από την πλευρά του, ο Μπερλουσκόνι επιμένει να εμφανίζει τον εαυτό του ως «θύμα πολιτικής συνωμοσίας», ενώ το κόμμα του πέρασε στην αντεπίθεση, προωθώντας ένα νομοσχέδιο με στόχο την «τιμωρία» των δικαστικών που χρησιμοποιούν την υποκλοπή των τηλεφωνικών συζητήσεων για να «διασύρουν» τον πρωθυπουργό της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ