Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ. (Ανανεωμένο με ρεπορτάζ του PAOK24)

Σιγά, ρε!

Σιγά μην έρθει ο Μουσλίμοβιτς στον "κάμπο".

Είναι δυνατόν να δεχτεί να παίξει σε μια ομάδα που είναι με το ένα πόδι στη Β΄ Εθνική;

Ο Βόσνιος παρόλο που φέτος δεν έχει πολλά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, λόγω κυρίως των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με τους κοιλιακούς και τη διπλή εγχείρηση, δεν πιστεύω πως......παραδόθηκε, ποδοσφαιρικά και θεωρεί ότι η καριέρα του οδεύει προς τη δύση της.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ, πώς θα τον δώσει στη Λάρισα, κύριε Κωστένογλου; Τι κέρδος θα έχει αν τον δώσει από τώρα;

Ναι, μεν δεν υπάρχει πρόθεση από την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης να του ανανεώσει, του Μουσλίμοβιτς, το συμβόλαιο, το οποίο λήγει το καλοκαίρι, όμως αυτά αλλάζουν από τη μια στιγμή στην άλλη. Σκέψου, νέε προπονητή της ΑΕΛ ότ υπάρχει ακόμη η προσπάθεια για το Τσάμπιονς Λιγκ και ο σέντερ φορ του ΠΑΟΚ πέρσι στα πλέι-οφ "κάρφωσε" καθοριστικά γκολ. Γιατί να μην το κάνει και φέτος;

Να πληροφορήσουμε όποιον δεν το ξέρει ότι ο "Μούσλι" έλαβε μέρος στο μεγαλύτερο μέρος του σημερινού προγράμματος της προπόνησης του ΠΑΟΚ και μόνο στο τελευταίο ημίωρο συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα.

Αν δεν καταλάβατε, ο Νίκος Κωστένογλου, που ανέλαβε να σώσει τη Λάρισα από την πτώση στη "δεύτερη κατηγορία" ζήτησε από τον Πηλαδάκη, μεταξύ άλλων, τον Μουσλίμοβιτς.

Eaglebomb


Το PAOK24 έκανε ρεπορτάζ (σιγά μην ξέφευγε από τον Σταύρο) για την περίπτωση Κωστένογλου - Μουσλίμοβιτς:

Ποδόσφαιρο / Ποδοσφαιριστές / Ζλάταν Μουσλίμοβιτς

Καμία κρούση της ΑΕΛ για Μούσλι

11 Ιαν 2011 20:54, Από Σταύρος Κόλκας
 
Δημοσιεύματα του διαδικτύου, εμφανίζουν την ΑΕΛ ενδιαφερόμενη για την απόκτηση του Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Χωρίς να το γνωρίζει και η ίδια προφανώς.
Το PAOK24 επικοινώνησε με τους υπευθύνους της ΑΕΛ, οι οποίοι και διέψευδαν κατηγορηματικά το ότι έγινε κρούση στον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Βόσνιου, ο οποίος άλλωστε έχει ξεκαθαρίσει στους Θεσσαλονικείς πως δεν θέλει να φύγει από την ομάδα.
Βέβαια, έγινε γνωστό πως άλλη ελληνική ομάδα έχει ρωτήσει για το αν παραχωρείται ο Μουσλίμοβιτς, όμως και ο ΠΑΟΚ αλλά και ο ίδιος ο παίκτης δεν ήταν θετικοί
















Eaglebomb: Πάντως, η δική μας πληροφορία ισχύει, αφού ο Κωστένογλου ζήτησε από τον Πηλαδάκη να κάνουν κρούση για τον Μουσλίμοβιτς. Ανεξάρτητα με το ότι ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, δεν το τόλμησε, όπως λέει και το ρεπορτάζ του PAOK24.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ