Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΕΣ - ΜΕ ΣΥΝΕΣΗ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΖΑΓΟΡΑΚΗ


Δύο ξένοι παίκτες που αγωνίζονται στη δεξιά πτέρυγα της αμυντικής γραμμής έχουν συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του Παντελή Κωνσταντινίδη, από το σύνολο των προτάσεων που έχουν φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τους μάναντζερ. 
Στα υπ΄ όψιν είναι και ένας Έλληνας ο οποίος όμως μάλλον θα αποτελέσει "κίνηση" στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. 
Ένας από τους δύο ξένους θα αποτελέσει τη δεύτερη και, εκτός απροόπτου, τελευταία μεταγραφή του Δικεφάλου, για τη χειμερινή περίοδο.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με σύνεση διαχειρίζεται τα χρήματα που έχει στη διάθεσή της και αυτό φαίνεται από τις μεταγραφές σε σχέση με άλλες ομάδες οι οποίες ρίχνουν αφειδώς χρήμα στη χειμερινή περίοδο η οποία όπως είναι γνωστό δεν ενδείκνυται για σοβαρές κινήσεις. 
Άλλωστε ο ΠΑΟΚ έχει στις τάξεις του ποδοσφαιριστές υψηλής ποιότητας που άλλες ομάδες ακόμη ψάχνουν να βρουν (και, βέβαια, συνεχίζουν να παίρνουν λιμά και αποτυχημένους παίκτες).

Παράλληλα, γίνονται προσπάθειες για ξεσκαρτάρισμα από παίκτες, που δεν υπολογίζονται για το υπόλοιπο της σεζόν, με τους Ελ Ζαρ και Κριστιάνο να βρίσκονται στην κορυφή της σχετικής λίστας.
Από εκεί και πέρα, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι έτοιμος ο Ντιέγκο Αρίας, για να μπει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς. Ο νεοαποκτηθείς μέσος του «Δικέφαλου» του Βορρά αναμένεται να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο την Ξάνθη στο γήπεδο της Τούμπας και θα πάρει μια πρώτη γεύση από την έδρα της νέας του ομάδας.
Τέλος, με τον Ίβιτς στο βασικό σχήμα θα παραχθεί στην σημερινή αναμέτρηση ο ΠΑΟΚ, απέναντι στην Ξάνθη. Ο Σέρβος μέσος θα αντικαταστήσει ουσιαστικά τον τιμωρημένο Γκαρσία στη βασική ενδεκάδα. 
Ο Χάβος αναμένεται να παρατάξει ττην ομάδα σε σχήμα με 4-4-2, με τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια και τους Τσιρίλο, Κοντρέρας, Σνάουτσνερ και Λίνο στην άμυνα. Οι Ίβιτς, Τσουκαλάς, Βιεϊρίνια και Φωτάκης θα είναι οι τέσσερις της μεσαίας γραμμής, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης
Eaglebomb

1 σχόλιο:

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ