Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

22 ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Εξελίξεις αναμένονται στο δημοτικό ραδιόφωνο του Πειραιά και ύστερα από την ενέργεια της νέας δημοτικής αρχής να προχωρήσει στην απόλυση 22 εργαζομένων.
Και αυτό διότι τις προηγούμενες μέρες, προέκυψε ότι το έγγραφο με το οποίο ενημερώθηκαν οι εργαζόμενοι ότι λήγει η σύμβαση τους δεν έχει νομική ισχύ, αφού φέρει υπογραφή της προηγούμενης διοίκησης, όπως χαρακτηριστικά καταγγέλλεται…

Όπως λένε οι εργαζόμενοι που βρέθηκαν χωρίς αντικείμενο απασχόλησης, ο διορισμός της πρώην Προέδρου της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πειραιά, «έγινε από το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, ψηφίστηκε από τα μέλη του ΔΣ και έληξε στις 31.12.2010». 
Οι ίδιοι, σύμφωνα με πληροφορίες, ζήτησαν από τη γνώμη νομικών, οι οποίοι τους ενημέρωσαν ότι δεν είναι δυνατόν να απολύονται με έγγραφο που φέρει ημερομηνία του νέου έτους, προσυπογράφεται ωστόσο από πρόεδρο που η θητεία του έχει λήξει το 2010. 
Από την επόμενη εβδομάδα, αναμένονται κινητοποιήσεις, ενώ θα υπάρξει προσπάθεια για συνάντηση των εργαζομένων με τη νέα δημοτική αρχή.
golema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ