Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΡΗΤΡΑ ΤΩΝ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ

Με αφορμή τις φήμες ότι η ΑΕΚ κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Πανσερραϊκό αμέσως μετά το τέλος του αγώνα των δύο ομάδων την Κυριακή για να αποκτήσει τον 24χρονο μέσο, ο Πέτρος Θεοδωρίδης δήλωσε στην ΕΡΑ Σπορ: 
«Δεν συζητάμε καν γι’ αυτή την περίοδο. Από εκεί και πέρα όμως δεν πρέπει να λένε ότι συναντήθηκα και ότι έγινε πρόταση. Εγώ δεν συναντήθηκα με κανέναν και θα πρέπει να πω πως ούτε ξεκινάω να συζητήσω με αυτά τα ποσά. Ο Γεωργιάδης έχει μια ρήτρα, νομίζω δύο εκατομμύρια και όποιος θέλει ας πάει να τα δώσει και να τον πάρει. 400 χιλιάρικα μπορώ να δώσω κι εγώ και να πάρω τον καλύτερο παίκτη της ΑΕΚ. Μου τον δίνει; Έχω τη δυνατότητα για 400 και για 500 και για 800».


Παράλληλα έκανε γνωστό ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για τον παίκτη το καλοκαίρι: «Κι αυτά που γράφουν ότι φοβούνται μήπως ο Ολυμπιακός τον χτυπήσει, πρέπει να σας πω ότι ο Ολυμπιακός έχει ενδιαφερθεί από το καλοκαίρι για τον Γεωργιάδη. Όχι τώρα».

Για το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί στο μέλλον ο Γεωργιάδης, ο ισχυρός άνδρας των «λιονταριών» δήλωσε: «Στόχος μας είναι η ομάδα. Όχι μόνο να πάρουμε τα χρήματα. Θέλουμε το συμφέρον της ομάδας, να σωθεί δηλαδή, αλλά δεν μπορούμε να στερήσουμε και τις βλέψεις ενός παίκτη για κάτι παραπάνω».

Επίσης, αποκάλυψε ότι υπάρχουν προτάσεις και για τον Δημήτρη Ανάκογλου: «Και ο Ανάκογλου έχει προτάσεις. Οι μεγάλοι όταν παίρνουν έναν ξένο, τα δίνουν τα εκατομμύρια με το τσουβάλι και όταν θέλουν να πάρουν έναν Έλληνα κοιτάνε όσο μπορούν να πετσοκόψουν την τιμή. Δεν γίνεται όμως έτσι…».

Τέλος, άφησε αιχμές για τον προπονητή της ομάδας του Ντράγκαν Κοκότοβιτς, για τα όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη, χωρίς πάντως να τίθεται θέμα απομάκρυνσής του: «Βλέπω ότι ο προπονητής μας το μπαλάκι το πετάει συνεχώς αλλού. Μήπως βρήκε κανέναν παίκτη που τον θέλει και δεν τον πήραμε; Ξέρει καλά ότι και εμείς, αλλά και ο ίδιος, εδώ και ένα μήνα ασχολούμαστε καθημερινά με μετεγγραφές. Αποκτήσαμε δύο μέχρι στιγμής. Εμείς μπορεί να φέρνουμε μετεγγραφές, αλλά τους απορρίπτει ο προπονητής. Τι να κάνουμε, να επιμείνουμε να τον φέρουμε;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ