Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Σε ποια θερμοκρασία πρέπει να τηγανίζουμε

Το τηγάνισμα έχει κι αυτό τα μυστικά του και η θερμοκρασία στην οποία τηγανίζουμε διάφορες τροφές παίζει σημαντικό ρόλο.

Σε θερμοκρασία 130-145 βαθμούς τηγανίζουμε πατάτες και λαχανικά.

Σε θερμοκρασία 155-170 βαθμούς τηγανίζουμε βουτυρωμένα η αλευρωμένα.

Σε θερμοκρασία 175-190 βαθμούς τηγανίζουμε μικρού μεγέθους ψαράκια π.χ. καλαμαράκια, κροκέτες κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ