Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Πανελλήνιος Σύλλογος Ιαματικών Πηγών και Λουτροπόλεων Ελλάδας - Γεύμα εργασίας σε restoran της Θέρμης

Γεύμα εργασίας πραγματοποίησε το Δ.Σ. του πανελλήνιου συλλόγου ιαματικών πηγών και λουτροπόλεως Ελλάδας σε ρέσταραν της Θέρμης που ήταν μια πρόταση για αυτό το γεύμα του Ανδρέας Τσαούσης μετά την αποκατάσταση της υγείας του
Παρών στο γεύμα εργασίας ο πρόεδρος Ανέστης Αναστασιάδης ,ο Αντιπρόεδρος ,Χρήστος Σιδηρόπουλος .ο Γραμματεύς Αχιλλέας Μεταλούλης ,ο Αντιπρόεδρος και Αναπληρωτής Ταμίας Φώτης Γούναρης ,ο ειδικός Γραμματέας Κιφοκέρης Μάκης ,ο υπεύθυνος προβολής των ελληνικών λουτροπόλεως Νίκος Ματθαίος ,ο Πρόεδρος της Επιτροπής τουρισμού μαζί με τον Χρήστο Γεωρνά Βασιλειάδης Ανέστης κλπ
.Στο γεύμα εργασίας συζητηθήκαν αρκετά θέματα με κύριο θέμα αυτό του λουτρικού επιδόματος που για μια ακόμη χρονιά η κυβέρνηση του Σύριζα προσφέρει στους λουόμενους ένα ευτελές ποσόν των 150 ευρώ για 15 λούσεις .
Ένα άλλο θέμα που απασχόλησε το Δ.Σ. είναι ότι πολλές λουτροπόλεις για λογούς οικονομίας δεν διαθέτουν ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό και αυτό είναι επικίνδυνο για κάθε λουόμενο που θέλει να κάνει τα μπάνια του δίχως προηγούμενος να τον δει ο Γιατρός της λουτρόπολης .
Άλλο θέμα όπου και αποφασίστηκε ο συνάντηση με την Κίνηση ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, για την Ανάπτυξη της Κεντρικής Μακεδονίας, Γιάννης Μαγκριώτης, για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων σε θέματα θεραπευτικού τουρισμού μιας και στην Κεντρικής Μακεδονίας έχουμε τις περισσότερες λουτροπόλεις .

Το γεύμα εργασίας τερματίστηκε με τις ευχές όλων μας στον Ανδρέα Τσαούση να είναι πάντα γερός και δυνατός μια και το γεύμα όταν δική του πρόταση και με αρκετή οικονομική προσφορά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ