Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Ο Χουλιαράκη ομολόγησε ότι ο Τσίπρας είναι (συστηματικός) ψεύτης: "Ξέραμε ότι τα μέτρα για το χρέος θα δίνονταν το 2018"!

«Όλοι ξέραμε ότι τα μέτρα για το χρέος θα διευκρινίζονταν πλήρως και θα δίνονταν προς το τέλος του προγράμματος» είπε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών

Σε ομολογία ότι όλος ο... αγώνας της κυβέρνησης για το θέμα του χρέους και οι απειλές Τσίπρα ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν θα εφαρμόσει τα μέτρα αν δεν εξασφαλίσει συμφωνία που θα χαράσσει το δρόμο για την ελάφρυνση του, ήταν μια επικοινωνιακή «φούσκα» προχώρησε ο Γιώργος Χουλιαράκης από το βήμα του συνεδρίου του Economist.

«Όλοι ξέραμε ότι τα μέτρα για το χρέος θα διευκρινίζονταν πλήρως και θα δίνονταν προς το τέλος του προγράμματος» είπε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών.

Όσον αφορά το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης υποστήριξε ότι με βάση την απόφαση του Eurogroup υπάρχει επαρκής σαφήνεια για να  προσδιορίσουν οι αγορές που πάνε τα πράγματα αναφορικά με το χρέος, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η κυβέρνηση θα ήταν ευτυχής αν υπήρχε μια κοινή ανάλυση βιωσιμότητας χρέους με το ΔΝΤ.

Θυμάστε τι έλεγε ο Τσίπρας μέχρι να ψηφιστούν τα νέα επώδυνα μέτρα...;
Απλά ο Χουλιαράκης επιβεβαίωσε ότι κυβερνά ένας επαγγελματίας"αριστερός", ψεύτης...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ