Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΜΠΕΟΣ VS ΜΑΚΑΡΟΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠ’ ΕΞΩ...

Είναι εμφανής η προσπάθεια του Μαρινάκη να βοηθήσει τον Μπέο να βγει στην Ευρώπη.
Άλλωστε ο Μπέος, είπαμε, είναι η Φιλιππινέζα του μεγαλοεφοπλιστή.
Και δεν είναι μόνο η κίνηση του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Πειραιά να δώσει δανεικό τον Νέμεθ στον Ολυμπιακό Βόλου. Είναι κι άλλα πράγματα....
Δείτε, για παράδειγμα, το οικονομικό όφελος της ομάδας του Μπέου με τα 10.000 εισιτήρια που αγόρασε ο Μαρινάκης, τοις μετρητοίς.
Ο Μπέος, έχει έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, στην προσπάθεια του να μπει στα φετινά πλέι-οφ.
Αν νομίζετε ότι αυτός είναι ο Άρης, χάσατε!
Αντίπαλος του Μπέου είναι ο Μάκαρος!
Ναι, η μάχη για είσοδο στη φάση των πλέι-οφ θα δοθεί μεταξύ Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας.
Η εκτίμηση μου είναι ότι στους αγώνες κατάταξης θα μπουν (με τη σειρά που έχουν σήμερα στη βαθμολογία) οι: Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και η μία εκ των δύο ομάδων, της Καβάλας ή του Ολυμπιακός Βόλου.
Ο Μπέος, μάλιστα, επειδή είναι μεγάλη μπαλαδόφατσα ξέρει ότι η ομάδα του έχει και τους αγώνες κυπέλλου, οπότε χρειάζεται σοβαρές ενισχύσεις για να συνεχίσει να το παίζει δίπορτο (μεγάλος στόχος του πια, είναι η κατάκτηση του κυπέλλου έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα από την κλήρωση).
Από την άλλη και ο Μάκαρος Ψωμιάδης είναι μεγάλη μπαλαδόφατσα και ξέρει ότι αυτό (το δίπορτο) μπορεί να το εκμεταλλευτεί για να περάσει αυτός στα πλέι-οφ έχοντας πιο ξεκούραστους παίκτες, αφού έχουν λιγότερες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Έχει και το πλεονέκτημα 2 πόντων αυτή τη στιγμή.

Ο Μπέος ή ο Μάκαρος, λοιπόν, θα γεμίσουν τα ταμεία των ομάδων τους, από την είσοδο στα πλέι-οφ και στη συνέχεια από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια;

Και το συμπέρασμα: Ο Άρης, μόνο με ένα θαύμα μπαίνει στα φετινά πλέι-οφ........

Bombardinho

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ