Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Σακίρα και Γκάρντι Μπι μαζί σε video clip ως κόρες της θεάς Άρτεμις


Στην κυκλοφορία δόθηκε το video clip για το τραγούδι Punteria, στο οποίο συνεργάζονται πρώτη φορά η Shakira με την Cardi Β.

Με τη νέα της μουσική η Shakira προσπαθεί να ενδυναμώσει τις γυναίκες και να τους στείλει το μήνυμα πως μπορούν να τα καταφέρουν και να ανακαλύψουν τις δικές τους δυνάμεις.

Η ίδια, μιλώντας στο allure.com, αποκάλυψε πώς ξεκίνησε η συνεργασία της με την Cardi B στο τραγούδι “Punteria” και μίλησε για τον νέο της δίσκο, αλλά και τον ρόλο που έπαιξε η μουσική στο να ξεπεράσει τον χωρισμό της από τον Gerard Pique.

Το μουσικό video αποτελεί επίσης μια μικρή γεύση από τον νέο δίσκο της Λατίνας τραγουδίστριας. Αυτό είναι το πρώτο της άλμπουμ τα τελευταία 7 χρόνια.

Μαζί, τα 16 κομμάτια είναι μια ωδή στην δύναμη να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες και να αυτοσυντηρούμαστε όταν βρισκόμαστε ενώπιον προβλημάτων. Αυτό είναι κάτι που η Shakira γνωρίζει καλά μετά τον δημόσιο χωρισμό της με τον πρώην ποδοσφαιριστή Gerard Piqué. «Ήμουν μέσα στη λάσπη», λέει η ίδια. «Η δημιουργία αυτής της μουσικής μου έδειξε ότι ο πόνος μου μπορεί να μετατραπεί σε θρίαμβο».

Για τη συνεργασία με την Cardi B

«Το τραγούδι αντιπροσωπεύει τη νεογέννητη γυναίκα», εξηγεί η Shakira. «Αφού περάσεις την καταιγίδα, αρχίζεις να συνδέεσαι με τη γυναίκα μέσα σου, με τις γυναικείες ανάγκες, τις επιθυμίες και τα πάθη σου».

Η ίδια η συνεργασία γεννήθηκε από σύμπτωση – η Shakira και η Cardi B συνταντήθηκαν για πρώτη φορά όταν κάθισαν και οι δύο στην πρώτη σειρά του show του οίκου Fendi κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού τον περασμένο Ιούλιο.

«Η μοναδική φορά στη ζωή μου που πήγα σε μια επίδειξη μόδας. Εκεί, στην πρώτη σειρά, συνάντησα την Cardi B», είπε για τη γνωριμία τους.

Εκείνη την περίοδο η Shakira είχε ήδη τους στίχους του τραγουδιού “Punteria” στα χέρια της, αλλά βρήκε την τέλεια συνεργάτιδα σε ένα στριμωγμένο παγκάκι στην επίδειξη μόδας.

Στο video clip οι δύο γυναίκες υποδύονται τις κόρες της Άρτεμις. «Σε αυτόν τον πλανήτη, οι άντρες είναι ευτυχείς που κυριαρχούν οι γυναίκες».

Η επινόηση ενός μητριαρχικού φανταστικού πλανήτη δικαιολογούσε ένα σκηνικό με ονειρικούς παστέλ τόνους, τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος και σύννεφα παντού. Στο ίδιο στιλ κινήθηκαν και τα μαλλιά και το μακιγιάζ των πρωταγωνιστριών.

Τα χαρακτηριστικά ξανθά μαλλιά της Shakira είναι βαμμένα σε παστέλ ροζ χρώμα σε ορισμένες σκηνές- σε άλλες, επιλέγει να φορέσει το ροζ χρώμα στο πρόσωπό της με λαμπερή σκιά ματιών που πλαισιώνεται από γαλαζοπράσινο eyeliner. Η Cardi B, από την άλλη κινείται ανάμεσα σε δύο περούκες που είναι σχεδόν τόσο μακριές ώστε να φτάνουν στο πάτωμα, μία κατάμαυρη και μία ολόλευκη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ