Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Τύπος πήγε να φάει στο εστιατόριο του Gordon Ramsay και το μετάνιωσε: Το λάθος που του κόστισε ακριβά


Τύπος αποφάσισε να επισκεφτεί το εστιατόριο του Gordon Ramsey. Παρά το γεγονός ότι έφυγε με γεμάτο το στομάχι, την ίδια στιγμή έφυγε με άδειες τσέπες.

Σε μια γευστική εμπειρία που θα μείνει στη μνήμη τόσο για τη γαστρονομική απόλαυση όσο και για το οικονομικό σοκ, ένας άνδρας που επισκέφθηκε το Gordon Ramsay Steak στο Atlantic City αντιμετώπισε έναν απροσδόκητα υψηλό λογαριασμό μετά από μια παρερμηνεία του μενού. Ο Jeffrey Paige, ο οποίος απολάμβανε μια βραδινή έξοδο με τη φίλη του, βρέθηκε σε δύσκολη θέση λόγω παρεξήγησης της τιμολόγησης του μενού του steakhouse.

Ο Paige «έβαλε στο μάτι» το πιάτο «Triple Seared Japanese A5», το οποίο περιλαμβάνει ένα αρκετά ακριβό κρέας. «Δεν έμοιαζε με τίποτα άλλο που θα έχετε ποτέ. Έλιωνε στο στόμα σου υπέροχα», αφηγήθηκε ο Paige, τονίζοντας την απαράμιλλη ποιότητα και γεύση του πιάτου. Η γευστική εμπειρία του ζευγαριού στο κατάστημα του Atlantic City περιλάμβανε επίσης μια επιλογή από συνοδευτικά, ορεκτικά και το φημισμένο μοσχαρίσιο Wellington του Gordon Ramsay, το οποίο δοκίμασε για πρώτη φορά η φίλη του Paige.

Μιλώντας στη Mirror US, ο Paige δεν εξέφρασε καμία λύπη για την εμπειρία, επαινώντας το εξαιρετικό φαγητό και την ευκαιρία να στηρίξει το εστιατόριο και το προσωπικό του σε δύσκολες στιγμές. Η αποκάλυψη ότι το μοσχάρι Kobe φαινόταν φθηνότερο από το Wagyu πρόσθεσε ένα επιπλέον επίπεδο ικανοποίησης, μέχρι που έφτασε ο λογαριασμός.

Η καρδιά της παρεξήγησης βρισκόταν στην τιμολόγηση του μοσχαριού Kobe, το οποίο στην πραγματικότητα ήταν 32 ευρώ ανά 11 γραμμάρια. Αυτή η κρίσιμη λεπτομέρεια είχε διαφύγει από τον Paige όταν έκανε την παραγγελία του, με αποτέλεσμα ο λογαριασμός να ξεπεράσει κατά πολύ τις προσδοκίες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ