Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Επεισοδιακή καταδίωξη εγκληματία: Προσπάθησε να ξεφύγει από αστυνομικούς αλλά μπλέχτηκε σε καλώδια τηλεφωνικής γραμμής


Σε μια ασυνήθιστη τροπή των γεγονότων, ένας εγκληματίας στην πολιτεία της Ουάσινγκτον κατέληξε μπλέχτηκε σε τηλεφωνικά καλώδια μετά από μια παρατεταμένη καταδίωξη στην οποία συμμετείχε το αστυνομικό τμήμα του Βανκούβερ.

Το περιστατικό ξεκίνησε το Σάββατο (23/3), όταν η αστυνομία του Βανκούβερ ειδοποιήθηκε για διάρρηξη οχήματος. Ο ύποπτος, που αργότερα αναγνωρίστηκε ως Romando E. Stanley, φέρεται να είχε κλέψει διάφορα αντικείμενα από το όχημα πριν διαφύγει από τον τόπο του εγκλήματος. Η φυγή του δεν σταμάτησε εκεί, ο Stanley φέρεται στη συνέχεια να μπήκε σε μια κοντινή αυλή, όπου έκλεψε ένα ποδήλατο.

Ένας άγρυπνος γείτονας είδε την κλοπή του ποδηλάτου και προσπάθησε να καταδιώξει τον Stanley, γεγονός που οδήγησε σε μια ξέφρενη καταδίωξη. Ο Stanley εγκατέλειψε το ποδήλατο λίγο αργότερα και συνέχισε τη φυγή του με τα πόδια, προσπαθώντας να διαφύγει της σύλληψης.
Η κατάσταση κλιμακώθηκε όταν η αστυνομία έλαβε άλλη μια καταγγελία. Αυτή τη φορά, ένα άτομο που ταίριαζε στην περιγραφή του Stanley είχε κάνει ανεπιθύμητη είσοδο σε μια επιχείρηση. Σύμφωνα με την αναφορά, ο εισβολέας άρπαξε το κινητό τηλέφωνο ενός υπαλλήλου και επιτέθηκε σωματικά στον υπάλληλο, προτού υποχωρήσει βιαστικά με τα πόδια.

Σαν να μην ήταν ήδη αρκετά ταραχώδη τα γεγονότα της ημέρας, οι αστυνομικοί κλήθηκαν στη συνέχεια σε μια τρίτη τοποθεσία. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ένας άνδρας, που πιστεύεται ότι ήταν ο Stanley, προκάλεσε χάος σε μια ταράτσα πετώντας τούβλα στο πεζοδρόμιο από κάτω, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές σε διάφορα κτίρια.

Οι προσπάθειες των διαπραγματευτών κρίσης να κατεβάσουν τον Stanley από την ταράτσα απέβησαν άκαρπες. Σε μια απελπισμένη προσπάθεια να διαφύγει, ο Stanley ξεκίνησε μια παράτολμη προσπάθεια να διασχίσει το δρόμο μέσω τηλεφωνικών καλωδίων. Το τολμηρό σχέδιο διαφυγής του, ωστόσο, σταμάτησε απότομα, καθώς βρέθηκε παγιδευμένος στα καλώδια, κρεμασμένος για περίπου 45 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ