Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

3ο Διεθνές Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών του ΕΛΙΠΥΚΑ


Δηλώστε συμμετοχή στο μεγαλύτερο Διεθνές
Συνέδριο για την Πυροπροστασία στην Ελλάδα!

7 ημέρες έμειναν για το 3ο Διεθνές Συνέδριο για την Πυροπροστασία των Κατασκευών, στις 5 & 6 Απριλίου 2024, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο διεθνές συνέδριο πυροπροστασίας στη χώρα μας και αποτελεί την πιο δυναμική συνάντηση στον ευρύτερο χώρο της Πυροπροστασίας των κτιρίων και των κατασκευών, με στόχο την ενημέρωση και την ενίσχυση της δικτύωσης όλων των ενδιαφερόμενων μερών.

Μετά το πέρας του Συνεδρίου θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Γνωρίστε τους ομιλητές  

Στην Δ' Ενότητα του Συνεδρίου, θα παρουσιαστούν ενδιαφέροντα ζητήματα γύρω από τον Κανονισμό Πυροπροστασίας Ακινήτων εντός ή πλησίον Δασικών Εκτάσεων, θα γίνει ανάλυση κινδύνου σε ζώνες δασικών-αστικών περιοχών, θα παρουσιαστεί το TREEADS, ένα ολιστικό οικοσύστημα διαχείρισης πυρκαγιών για την πρόληψη, καθώς και μια συγκριτική μελέτη της αποτελεσματικότητας διαθέσιμων πυροσβεστικών υλικών στον περιορισμό της διάδοσης της πυρκαγιάς σε μπαταρίες ιόντων λιθίου.
Στην Ε' Ενότητα του Συνεδρίου, θα γίνουν παρουσιάσεις με θέμα την πυρασφάλεια στη σχεδίαση προσόψεων για πολυώροφα κτίρια στη Νοτιοανατολική Ασία, την ιστορική εξέλιξη του κανονιστικού πλαισίου σχετικά με την κατακόρυφη μετάδοση φωτιάς στο Ηνωμένο Βασίλειο, την παθητική και ενεργητική πυρασφάλεια σε προσόψεις κτιρίων σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα κ.ά.

Σε ποιους απευθύνεται

Το 3ο Διεθνές Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ. θα είναι μια συνάντηση κορυφής της κοινότητας των Μηχανικών, των Επαγγελματιών, των Επιστημόνων, των στελεχών Βιομηχανιών και Επιχειρήσεων, γραφείων μελετών και κατασκευαστικών εταιρειών, εκπροσώπων φορέων και στελεχών Δημόσιων Αρχών από την Ελλάδα και το εξωτερικό που εμπλέκονται από θέση ευθύνης ή ενδιαφέροντος με την πυροπροστασία των κατασκευών.

Μέσα από τις εργασίες του Συνεδρίου αναμένεται να δοθούν απαντήσεις και λύσεις σε θέματα της καθημερινότητας των συνέδρων και να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ