Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Lady Gaga - Ariana Grande: Βρέχει καταρρακτωδώς στο δελτίο καιρού που παρουσιάζουν - Δείτε το απίθανο φινάλε

Οι δύο διάσημες τραγουδίστριες με αφορμή το τελευταίο τους ντουέτο «Rain on Me», πρωταγωνιστούν σε ένα διασκεδαστικό βίντεο που ήδη έχει ξεπεράσει τις 5 εκατ. προβολές.

Η Lady Gaga και η Ariana Grande για να προωθήσουν την τελευταία τους συνεργασία στο τραγούδι «Rain On Me», δημιούργησαν  ένα χιουμοριστικό βίντεο μαζί με τη μετεωρολογική πλατφόρμα The Weather Channel.

Σημαντική μεταβολή έχει παρουσιάσει ο καιρός από την Παρασκευή 25 Μαΐου, ενημερώνουν το κοινό οι δύο διάσημες κυρίες της ποπ. Η Lady Gaga και η Ariana Grande βρίσκονται στις κατοικίες τους στο Λος Άντζελες και το Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια αντίστοιχα, αναπαριστώντας ένα τυπικό ρεπορτάζ για τις καιρικές συνθήκες.



«Ήταν όμορφα μέχρι χθες. Αλλά πώς άλλαξαν τα πράγματα σήμερα. Ρίχνει βροχή. Είμαστε μούσκεμα και ενώ μερικοί διαμαρτύρονται για την πρόσφατη βροχόπτωση, θα θέλαμε να γιορτάσουμε τη βροχή. Ζωντανά από το Μπέβερλι Χιλς είναι η Ariana με περισσότερα να μεταφέρει» λέει η Lady Gaga.

«Βρέξε πάνω μου (“Rain On Me”), τσουνάμι! Το νερό είναι σκέτη ταλαιπωρία, αλλά οι άνθρωποι συνεχίζουν» προσθέτει η Ariana Grande.

«Πόσο αλήθεια, Ariana» απαντά η Lady Gaga. «Ο κόσμος προχωρά σε μια τεράστια πράξη καλοσύνης για να γιορτάσει τη βροχή, ο κόσμος πρέπει απεγνωσμένα να σβήσει τη δίψα της Γης. Είμαστε διψασμένοι ή όχι;»,

«Είμαστε διψασμένοι, πράγματι! Και αυτό που λένε οι ντόπιοι παγκοσμίως είναι “Rain On Me’’. Θα βρέχει όλο το καλοκαίρι, αλλά σίγουρα θα χορεύουμε καθώς θα βρέχει» καταλήγει η Ariana Grande.

Στο φινάλε του βίντεο αποκαλύπτεται ότι η βροχή είναι τεχνητή, το νερό τρέχει πάνω από τις ομπρέλες, από ένα λάστιχο. Μάλιστα στο πλάνο της Ariana Grande, βρέχει… μέσα στο σπίτι της. Όπως φαίνεται μάλιστα, στο γύρισμα τη βοηθά ο νέος σύντροφός της, Dalton Gomez.



Το «Rain On Me» συμπεριλαμβάνεται στο νέο, 6ο κατά σειρά, άλμπουμ της Lady Gaga με τίτλο «Chromatica», το οποίο θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI / Universal Music την Παρασκευή 29 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ