Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Μίσιτς στα ΜΜΕ της Τουρκίας: «Ο ΠΑΟΚ τον πρώτο λόγο»

Μπορεί το τελευταίο διάστημα να υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ για τον Γιόζιπ Μίσιτς, ωστόσο ο Κροάτης έβαλε τα… πράγματα στη θέση τους, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο για το μέλλον του.

Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον μίλησε ο Γιόζιπ Μίσιτς, που για ακόμη μια φορά, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του, πως ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο.

Η νέα τοποθέτηση του Μίσιτς, έρχεται σε ΜΜΕ της Τουρκίας, με τον Κροάτη ποδοσφαιριστή να απαντάει για το ενδιαφέρον της Τράμπζονσπορ, τονίζοντας πως ο Δικέφαλος έχει τον πρώτο λόγο και πως ο μάνατζερ του δουλεύει την εν λόγω υπόθεση.

Χαρακτηριστικά, μιλώντας σε ΜΜΕ της Τουρκίας τόνισε πως: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα, και έχει τον πρώτο λόγο αναφορικά με το συμβόλαιό μου. Δεν είναι εύκολο να κάνουμε κάποιο σχόλιο πάνω σε αυτό το θέμα. Η απόφαση του συλλόγου είναι πολύ σημαντική, δεν ξέρω ακόμη τι θα γίνει στο μέλλον. Ο μάνατζέρ μου δουλεύει συνεχώς πάνω σε αυτό».

Παράλληλα, ΠΑΟΚ και Σπόρτινγκ ήρθαν σε συμφωνία προκειμένου η ρήτρα να ενεργοποιηθεί μέχρι τις 20 Ιουνίου, αν και το αρχικό χρονοδιάγραμμα ήταν μέχρι τις 20 Μαΐου.

Και αυτό διότι ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από τις δυο ομάδες λόγω της κρίσης του κορωνοϊού, όπου συμφώνησαν για παράταση δανεισμού του ποδοσφαιριστή μέχρι τις 31 Ιουλίου, λόγω της νέας ποδοσφαιρικής πραγματικότητας που απλώνεται παγκοσμίως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ