Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

Η επική αντίδραση της Blake Lively στη φωτογραφία του Ryan Reynolds όπου ποζάρει φορώντας το εσώρουχό του

Υπάρχουν οι αστέρες του Hollywood που προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και από τους θαυμαστές τους, υπάρχουν όμως κι εκείνοι, που δεν διστάζουν να μοιραστούν στιγμές από την καθημερινότητά τους με το κοινό τους και να «τσαλακωθούν».

Σε αυτή τη δεύτερη κατηγορία ανήκει το διάσημο ζεύγος Blake Lively και Ryan Reynolds. Οι δύο ηθοποιοί είναι σχεδόν πάντοτε πολύ χαμογελαστοί μπροστά στο φωτογραφικό φακό και χρησιμοποιούν τα social media ενεργά τόσο για να ενημερώσουν τους θαυμαστές τους για τα επαγγελματικά τους βήματα, όσο και για να αποκαλύψουν πτυχές της ιδιωτικής τους ζωής, στις οποίες αποδεικνύουν ότι η φλόγα του έρωτά τους καλά κρατεί, ενώ οι δημοσιεύσεις τους τις περισσότερες φορές περιλαμβάνουν μια γερή δόση χιούμορ.

Το αστείρευτο χιούμορ τους όμως χρησιμοποιούν και όταν θέλουν να απαντήσουν σε κάποια δημοσίευση που τους αφορά. Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε για την Blake Lively μια σέξι φωτογραφία του συζύγου της, στην οποία ποζάρει φορώντας ένα tight-fitting T-shirt και speedo με print, ενώ βρίσκεται ξαπλωμένος στο ταμείο ενός supermarket. Η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν είναι αληθινή. Πρόκειται για photoshop το οποίο δημιούργησε ο digital satire artist Ronald McDonkey και στη συνέχεια δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, βάζοντας στο hashtag το όνομα του διάσημου ηθοποιού.


Οταν η Blake Lively είδε την ανάρτηση, δεν μπόρεσε να κρατηθεί και σχολίασε με χιούμορ: “Σταμάτα να κλέβεις τις προσωπικές μου φωτογραφίες”.

Ολοι περιμένουν με ανυπομονησία το σχόλιο που θα κάνει και ο ίδιος ο Ryan Reynolds , ενώ να σημειώσουμε ότι ο digital satire artist Ronald McDonkey έχει κάνει ανάλογα photoshop και σε άλλους A-listers όπως ο Brad Pitt.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ