Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Στη δική μας παράταξη όταν αρχηγός χάνει εκλογές παραιτείται

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παίρνοντας για 3η φορά τον λόγο στη συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών στη Βουλή αναφέρθηκε αρχικά στην απόρριψη της επιστολής Βαρουφάκη με τις ηχογραφήσεις των Eurogroup του 2015 λέγοντας στον πρόεδρο της Βουλής Κ. Τασούλα: «Σωστά ενεργήσατε ως προς την επιστολή Βαρουφάκη».

Στη συνέχεια σχολίασε ότι: «Όλοι έχουμε δικαίωμα στη γνώμη μας. Δεν μπορούμε να αμφισβητούμε στοιχεία των επίσημων φορέων όπως της ΕΛΣΤΑΤ ή τους ελέγχους για τα πρόστιμα στις επιχειρήσεις. Ούτε τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗΣ, ούτε της ΕΛΣΤΑΤ, ούτε τα πρακτικά της Βουλής».

Στη συνέχεια απευθυνόμενος στον Κ. Βελόπουλο ανέφερε: «Πράγματι κ. Βελόπουλε, υπάρχει μια αδικία για τους Βορειοηπειρώτες, που ήρθαν στην Ελλάδα μετά το '97 από την Αλβανία όπου είχε καταρρεύσει το ασφαλιστικό σύστημα και δεν τεκμηριώνονται χρόνια ασφάλισης. Το υπ. Εργασίας θα το λάβει υπόψη του»

Τέλος στην μικρή τελευταία του παρέμβαση ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στο Αλέξη Τσίπρα είπε: Πρώτη φορά κοινοβουλευτική ομάδα χειροκροτεί τα καταστροφικά λάθη που έκανε. Εμείς κ. Τσίπρα έχουμε μια άλλη παράδοση στην παράταξή μας, όταν ένας αρχηγός χάνει εκλογές, παραιτείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ