Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Ποιος διάσημος δισεκατομμυριούχος είχε επί 13 χρόνια το ίδιο κινητό

Ένας από τους μεγαλύτερους μετόχους της Apple απέκτησε το πρώτο του iPhone πριν λίγες ημέρες
Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο και ένας από τους μεγαλύτερους μετόχους της Apple, γνωστός για τη φιλανθρωπική του δράση και για τον λιτό τρόπο ζωής του παρά τις τραπεζικές του καταθέσεις, έχει πλέον στην κατοχή του ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της εταιρείας!

Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής για 13 χρόνια από την εμφάνιση του πρώτου smartphone αρνιόταν μονίμως να αποκτήσει ένα, μένοντας πιστός σε ένα Samsung αναδιπλούμενο κινητό προηγούμενων εποχών.

Με κουμπιά, μικρή οθόνη, για κλήσεις και SMS μόνο.Πριν λίγες ημέρες ο ίδιος ο Γουόρεν Μπάφετ κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC ανακοίνωσε το τέλος εποχής. Έχει αφήσει πλέον το αναδιπλούμενο smartphone και είναι κάτοχος ενός καινούριου iPhone. Ωστόσο, φρόντισε αμέσως να δώσει το στίγμα.

«Κοιτάτε ένα 89άρη που ξεκίνησε μόλις να συμβιώνει μαζί του. Δεν χρησιμοποιώ όλες τις δυνατότητες, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι. Το χρησιμοποιώ αποκλειστικά ως τηλέφωνο», ανέφερε μεταξύ άλλων στην τηλεοπτική του εμφάνιση.
Όπως επίσης προέκυψε από την τηλεοπτική του εμφάνιση, αυτή τη στιγμή η επενδυτική εταιρεία του Γουόρεν Μπάφετ είναι κάτοχος του 5,6% των μετοχών της Apple, που με βάση τη χρηματιστηριακή αξία της εταιρείας, αυτό μεταφράζεται σε μετοχές αξίας άνω των 70 δισ. δολαρίων.

Mάλιστα, προχώρησε σε ένα διαχωρισμό για την συγκεκριμένη επένδυση, σημειώνοντας ότι για τον ίδιο η Apple δεν είναι μια εταιρεία τεχνολογίας αλλά μια εταιρεία καταναλωτικών ειδών, που τυγχάνει να χρησιμοποιεί την τεχνολογία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ