Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Ποια διάσημη σταρ θέλει να γίνει προσωπική βοηθός της Μπιγιονσέ για να μάθει τα μυστικά της

Δεν σημαίνει ότι αν είσαι μια από πιο πιο διάσημες ή πιο πλούσιες γυναίκες του πλανήτη δεν θέλεις να έχεις στον κύκλο σου τη Beyonce. Κάποιες φορές σου φτάνει να είσαι απλά η βοηθός της.
Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε η Jendall Jenner σε ένα βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφισης για την νέα καμπάνια του Calvin Klein.

Το 24χρονο sumermodel δήλωσε πρόθυμη να γίνει η προσωπική βοηθός της Beyonce για ένα χρόνο αρκεί να μπορούν να γίνουν κολλητές. “Επειδή θέλω να ξέρω τι τρώει το πρωί. Θέλω να ξέρω τι παίρνει για πρωινό” ανέφερε χαρακτηριστικά.


Η Jenner εξήγησε πως με αυτό τον τρόπο θα είχε τη δυνατότητα να δει τη μεγάλη σταρ στις πιο καθημερινές τις στιγμές και να μάθει πράγματα για εκείνη. “Βλέπεις το Bachelor in Paradise (σ.σ. δημοφιλές ριάλιτι σόου στην Αμερική); Αν ναι, τότε πρέπει να γίνουμε κολλητές.”

Θα μπορούσε βέβαια η Kendall να ζητήσει μια μεσολάβηση από τις αδερφές της Kim Kardashian, Kylie Jenner, Kourtney Kardashian και Khloe Kardashian για να γνωρίσει την Queen Bey αφού όλες τους ήταν καλεσμένες στο πάρτι που έκανε μετά τα Όσκαρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ