Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

«Total Football» αύριο Κυριακή στις 23:00 με την τελευταία αγωνιστική

To καθιερωμένο πια τηλεοπτικό ραντεβού των Ελλήνων φιλάθλων επιστρέφει για αυτή την Κυριακή 1 Μαρτίου 2020 στις 23:00, με όλο το δυναμισμό και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που έχει φέρει το «Total Football» στην πρώτη θέση των προτιμήσεων από τις βραδινές αθλητικές εκπομπές της Κυριακής.

Ο Πάνος Βόγλης, η Χριστίνα Βραχάλη και ολόκληρη η δημοσιογραφική ομάδα του αθλητικού τμήματος του OPEN μας μεταφέρουν τη δράση και το ρεπορτάζ από την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League.

Ο σπουδαίος Κριστόφ Βαζέχα και o κορυφαίος Έλληνας σπορτσκάτσερ, Αλέξης Σπυρόπουλος, αναλύουν την αγωνιστική εικόνα ομάδων και παικτών ενώ δύο δημοσιογράφοι που διακρίνονται για το αιχμηρό τους σχόλιο, ο διευθυντής του sdna.gr, Βασίλης Παπαθεοδώρου και ο διευθυντής της εφημερίδας Live Sport, Βασίλης Βέργης, έχουν πάντα το πιο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Tην παρέα συμπληρώνει ο επί σειρά ετών κορυφαίος Ελληνας διαιτητής, Τάσος Κάκος, που με το μάτι του ειδικού διώχνει κάθε αμφιβολία από τις φάσεις που σηκώνουν συζήτηση για τις αποφάσεις των διαιτητών.

Πλούσιο ρεπορτάζ και δηλώσεις από τα παιχνίδια των Big-4 του ελληνικού ποδοσφαίρου αλλά και από τη μάχη για την 6η θέση που κρίνεται στο νήμα αυτή την Κυριακή.

Και αυτή την Κυριακή, το «Total Football» στις 23:00 προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα τεκτενόμενα του ελληνικού πρωταθλήματος, με χαρακτήρα και άποψη.

Από την επόμενη Κυριακή 8/3 το «Total Football» θα αρχίζει μόνιμα στις 10 το βράδυ, προκειμένου να μεταφέρει ζωντανά, αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων, όλο τον παλμό και το ρεπορτάζ από τη μάχη των πλέι οφ για την κατάκτηση τίτλου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ