Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

«Το Πακέτο είμαι εγώ»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε για όλα όσα απασχολούν την ίδια και το τηλεοπτικό κοινό στο περιοδικό Tv Έθνος και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα με αφορμή τη νέα της συνεργασία με το OPEN.


Πότε θα δούμε ξανά το “Πάμε πακέτο” στις οθόνες μας; Σε ποιον ανήκουν τα δικαιώματα της εκπομπής και ποια η συμφωνία με τον Νίκο Κοκλώνη;

“Η πρόταση ήταν διπλή από το Open και τον Νίκο Κοκλώνη: να συμμετάσχω στο J2US και να δοθεί η αμοιβή μου στο φιλανθρωπικό σωματείο “Μέλισσα”, που το στηρίζω εδώ και χρόνια, και παράλληλα να προχωρήσουμε και με το “Πακέτο”. Μου αρέσει στο J2US το αξίωμα κερδίζω – κερδίζεις. Εγώ θα πάρω τη χαρά της συμμετοχής γιατί είναι ένα ευχάριστο πρόγραμμα και παράλληλα τα κορίτσια της “Μέλισσας” θα πάρουν αγαθά που χρειάζονται” σημείωσε χαρακτηριστικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.


“Πάμε πακέτο”. Πότε επιστρέφει στη συχνότητα του Open;

Ακόμη δεν μπορούμε να το πούμε αυτό, γιατί υπάρχει μια σειρά διαδικασιών που πρέπει να γίνουν. Να μπουν κάποια θέματα σε μια σειρά και να πάρει το project τον δρόμο προς τον τηλεοπτικό “αέρα”. Έχω να σου πω πως έχω ήδη ξεκινήσει να βλέπω θέματα για την εκπομπή στον ύπνο μου. Χθες είδα μια μητέρα που έψαχνε τον γιο της.


Θα το δούμε τη φετινή σεζόν ή θα πάει για του χρόνου;

Επιθυμία όλων μας είναι να βγει τη φετινή σεζόν. Ξέρεις αυτό το διάστημα συνειδητοποίησα πόσο πολύ αγαπά ο κόσμος αυτή την εκπομπή. Με σταματούν παντού και με ρωτούν “πότε θα ξανακάνεις την εκπομπή, πότε θα δούμε το Πακέτο;”. Είναι πολύ συγκινητικό και δεν θα μου δινόταν ποτέ η ευκαιρία να το καταλάβω εάν η εκπομπή ήταν στον “αέρα”. Αυτό από μόνο του δεν είναι ένα σπουδαίο δώρο; Είναι ωραίο να μπορούσε και στις δυσάρεστες καταστάσεις να αναγνωρίζουμε το θετικό του πράγματος. Όλα είναι μαθητεία Θα είναι ακριβώς το ίδιο ή θα υπάρξει κάποια παραλλαγή στο concept του “Πακέτου”;

Θα υπάρξουν παραλλαγές…


Το καλοκαίρι που μας πέρασε υπήρξε η πληροφορία πως τα δικαιώματα του “Πακέτου” ως έχει παρέμειναν στον Alpha. Σωστά;

Ο Alpha είχε αγοράσει το “The Package” από την ισραηλινή εταιρεία Armoza. Όμως το πρωτότυπο είναι τελείως διαφορετικό. Χωρίς πλατό, για παράδειγμα, και χωρίς παρουσιαστή. Δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που έφτιαξα εγώ, από τη βασική δομή μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια.


Αφού λοιπόν αυτό το άλλο “Πακέτο” το σκέφτηκες και το υλοποίησες εσύ, δεν θέλησες να κατοχυρώσεις και τα δικαιώματα του;

Δεν το θεώρησα απαραίτητο. Το “Πακέτο” είμαι εγώ. Έχω ταυτιστεί τόσο πολύ με αυτό. Ο τίτλος ήταν επίσης δικός μου και αυτό αναγραφόταν στα συμβόλαια. Κάποια στιγμή πριν από επτά χρόνια ανέλαβε διευθυντής του Alpha ο Λαυρέντης Αλβέρτης, νομικός στο επάγγελμα. Ο οποίος πολύ εκβιαστικά μου είπε, “Αν θέλεις να σου ανανεώσουμε το συμβόλαιο θα κρατήσουμε εμείς τον τίτλο”. Απάντησα, “κρατήστε τον τίτλο, το Πακέτο είμαι εγώ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ